Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 663 | 320 |
h-endeksi | 14 | 10 |
i10-endeksi | 17 | 12 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle1 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Nuray ErkanIstanbul University, Faculty of Aqautic Sciences, Department of Fisheries and Seafood Processingistanbul.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Özkan ÖzdenSu Ürünleri İşleme Teknolojisi Profesörü, İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesiistanbul.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Candan VarlıkProfessor of Food Science and Technology İstanbul Aydın Universityaydin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Serap CoşansuSakarya University, Food Engineering Departmentsakarya.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Gülgün F. Ünal ŞengörSu Bilimleri Fakültesi Profesör,İstanbul Üniversitesiistanbul.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- deniz tosunIstanbul Universityistanbul.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Pelin Saliha Çiftçi TüretkenIstanbul University Faculty of Aquatic Sciencesistanbul.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Şehnaz Yasemin Tosun
Assoc. Prof. of Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences
istanbul.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip