Takip et
Fırat ÇINAR
Fırat ÇINAR
Mersin University-Department of Food Engineering
mersin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Accelerated solvent extraction as a green tool for the recovery of polyphenols and pigments from wild nettle leaves
M Repajić, E Cegledi, V Kruk, S Pedisić, F Çınar, D Bursać Kovačević, ...
Processes 8 (7), 803, 2020
502020
Some physicochemical properties of the whole fruit mandarin jam
S Aksay, H Tokbaş, R Arslan, F Çınar
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 6 (5), 632-635, 2018
262018
Purification and characterization of polyphenol oxidase from myrtle berries (Myrtus communis L.)
F Çınar, S Aksay
Journal of Food Measurement and Characterization 16 (3), 2282–2291, 2022
62022
TURUNÇ (Citrus aurantium, L.) YAPRAK, MEYVE KABUĞU VE SUYU UÇUCU YAĞLARININ KİMYASAL BİLEŞENLERİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİBAKTERİYEL ETKİNLİKLERİ
S SEZEN, Ö Selmin, F ÇINAR
Mediterranean Fisheries and Aquaculture Research 4 (3), 58-73, 2021
32021
Murt (Myrtus Communis L.) meyvesinden polifenol oksidaz enziminin saflaştırılması ve karakterizasyonu
F Çınar
Mersin Üniversitesi, 2023
12023
Bioactive compounds in nettle leaves influenced by pressurized liquid extraction
V Kruk, M Repajić, F Cinar, S Radman, V Dragović-Uzelac
Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional …, 2019
12019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–6