Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 1494 | 1361 |
h-endeksi | 21 | 20 |
i10-endeksi | 25 | 25 |
Katkıda bulunan yazarlar
- Nabi ShariatifarAssociate Professor on Environmental Health Engineering, School Health of Tehran university oftums.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Majid ArabameriFood and Drug Laboratory Research Center, Food and Drug Administration, Ministry of Health andshmu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ali AzariPhD, Department of Environmental Health Engineering, Sirjan School of Medical Sciences, Sirjan, Iransirums.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Gholamreza Jahed khanikiProfessor of Food Safety and Hygiene, Tehran University of Medical Sciencessina.tums.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Noushin RastkariAcademic staff of universitytums.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Amin KianiFasa University of Medical Sciencesfums.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Amin Mousavi KhaneghahDepartment of Fruit and Vegetable Product Technology, Prof. Wacław Dąbrowski Institute ofibprs.pl üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sina DobaradaranBushehr University of Medical Sciencesbpums.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Reza AhmadkhanihaNational Institute on Aging (NIA), National Institute of Health (NIH)
Takip et
Mojtaba Moazzen
PhD of Food Science ,Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran
razi.tums.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip