Production of caseins and their usages A Badem, G Uçar Int J Food Sci Nutr 2 (1), 4-9, 2017 | 37 | 2017 |
Cheese Analogues A Badem, G Ucar Research & Reviews: Journal of Food and Dairy Technology, 44-48, 2016 | 22 | 2016 |
Keçiboynuzu pekmezli dondurma üretiminde kullanılan Karragenan, Ksantan ve keçiboynuzu zamklarının dondurmaların kaliteleri üzerine etkisi A Badem, Z Alpkent Akdeniz Üniversitesi, 2006 | 15 | 2006 |
Yöresel Bir Çorba: Arabaşı (Arap aşı, Ara aşı) A Badem, M Akturfan Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, 38-62, 2020 | 10 | 2020 |
Traditional Turkish Sweet Bread Discovered in Famine: Pear Bread A Badem Van YYU The Journal of Social Sciences Institute, 11-30, 2021 | 9 | 2021 |
EKMEK VE UNLU MAMULLER A BADEM Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi, 265-286., 2021 | 9 | 2021 |
Ekmek ve Unlu Mamuller A Badem Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi, www.researchgate.net/publication …, 2021 | 9 | 2021 |
Rennet Kazeinin Kaşar Peynirinin Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Kalite Niteliklerine Etkisi A Badem Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2015 | 7 | 2015 |
Rennet kazeinin kaşar peynirinin kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalite niteliklerine etkisi A Badem, G Uçar Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2015 | 7 | 2015 |
Production of ice cream with carob bean pekmez (molasses) A Badem, Z Alpkent International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology 3 (1 …, 2018 | 6 | 2018 |
Geographical Indication Helvas in Turkey A Badem International Journal of English Literature and Social Sciences 5 (6), 2252-2262, 2020 | 5 | 2020 |
Tarhana A Very Old Traditional Fermented Cereal Turkish Food A Badem International E-Conference on Advances in Engineering, Technology and …, 2020 | 5 | 2020 |
Pekmez (Molasses): A Traditional Food In Turkey A Badem International Journal of Agriculture, Environment and Bioresearch 3 (1), 88-97, 2018 | 5 | 2018 |
A study on chemical and microbiological properties of Kashar cheese produced without using starter culture A Badem, G Uçar Eurasian J Vet Sci 32 (3), 188-192, 0 | 5 | |
Traditional turnip meals of Konya A Badem JOTAGS 9 (2), 725, 2021 | 4 | 2021 |
Kırım Tatar Mutfağının Nitel Olarak Araştırılması Cantık Böreği Örneği A Badem, A Tuncer Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 1-16, 2021 | 3* | 2021 |
Trabzon’un Yöresel Bir Lezzeti: Simira A Badem, E Kurt ASBİ Abant Sosyal Bilimler Dergisi 21 (3), 1079-1097, 2021 | 2* | 2021 |
Pastacılık - 1: Hammaddeler, Temizlik, Hijyen, Dizayn A Badem Nobel Yayıncılık, 2021 | 2 | 2021 |
İçeri Çumra (Konya) Mutfağında Yapılan Börekler Üzerine Bir Araştırma A Badem Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları …, 2023 | 1 | 2023 |
Farklı Oranlarda Şalgam Unu İlavesinin Ekmek Özelliklerine Etkisi A Badem, M Koyuncu 3. International Dicle Scientific Research And Innovation Congress, 445-463, 2022 | 1 | 2022 |