Production of caseins and their usages A Badem, G Uçar Int J Food Sci Nutr 2 (1), 4-9, 2017 | 45 | 2017 |
Cheese Analogues A Badem, G Ucar Research & Reviews: Journal of Food and Dairy Technology, 44-48, 2016 | 23 | 2016 |
Keçiboynuzu pekmezli dondurma üretiminde kullanılan Karragenan, Ksantan ve keçiboynuzu zamklarının dondurmaların kaliteleri üzerine etkisi A Badem, Z Alpkent Akdeniz Üniversitesi, 2006 | 17 | 2006 |
Traditional Turkish Sweet Bread Discovered in Famine: Pear Bread A Badem Van YYU The Journal of Social Sciences Institute, 11-30, 2021 | 13 | 2021 |
EKMEK VE UNLU MAMULLER A BADEM Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi, 265-286., 2021 | 11 | 2021 |
Ekmek ve Unlu Mamuller A Badem Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi, www.researchgate.net/publication …, 2021 | 11 | 2021 |
Yöresel Bir Çorba: Arabaşı (Arap aşı, Ara aşı) A Badem, M Akturfan Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, 38-62, 2020 | 10 | 2020 |
Production of ice cream with carob bean pekmez (molasses) A Badem, Z Alpkent International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology 3 (1 …, 2018 | 8 | 2018 |
Geographical Indication Helvas in Turkey A Badem International Journal of English Literature and Social Sciences 5 (6), 2252-2262, 2020 | 7 | 2020 |
Pekmez (Molasses): A Traditional Food In Turkey A Badem International Journal of Agriculture, Environment and Bioresearch 3 (1), 88-97, 2018 | 7 | 2018 |
Tarhana A Very Old Traditional Fermented Cereal Turkish Food A Badem International E-Conference on Advances in Engineering, Technology and …, 2020 | 6 | 2020 |
Rennet Kazeinin Kaşar Peynirinin Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Kalite Niteliklerine Etkisi A Badem Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2015 | 6 | 2015 |
Rennet kazeinin kaşar peynirinin kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal kalite niteliklerine etkisi A Badem, G Uçar Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2015 | 6 | 2015 |
A study on chemical and microbiological properties of Kashar cheese produced without using starter culture A Badem, G Uçar Eurasian J Vet Sci 32 (3), 188-192, 0 | 6 | |
Kırım Tatar Mutfağının Nitel Olarak Araştırılması Cantık Böreği Örneği A Badem, A Tuncer Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 1-16, 2021 | 5* | 2021 |
Trabzon’un Yöresel Bir Lezzeti: Simira A Badem, E Kurt ASBİ Abant Sosyal Bilimler Dergisi 21 (3), 1079-1097, 2021 | 5* | 2021 |
Süt ve Süt Ürünleri A Badem İleri Mutfak Bilimleri, 301-337, 2021 | 4 | 2021 |
Traditional turnip meals of Konya A Badem JOTAGS 9 (2), 725, 2021 | 4 | 2021 |
Some Traditional Fermented Foods in Turkish Cuisine and Its Evaluation in Terms of Health and Gastronomy A Badem Advances in Managing Tourism Across Continents, 427-440, 2021 | 4 | 2021 |
EKŞİ MAYA ve EKMEK - Temel bilgiler, Tarifler, Geleneksel ekmekler, Trendler (Sourdough and Bread - Basic information, Recipes, Traditional Breads, Trends) A Badem Nobel Yayıncılık, 2023 | 3* | 2023 |