Takip et
Hüseyin PAMUKÇU, Doç. Dr.
Hüseyin PAMUKÇU, Doç. Dr.
aku.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
The effects of local food and local products with geographical indication on the development of tourism gastronomy
H Pamukçu, Ö Saraç, S Aytuğar, M Sandıkçı
Sustainability 13 (12), 6692, 2021
682021
Suggestions for standardization of halal tourism in hospitality industry
H Pamukcu, M Sariisik
Journal of Islamic Marketing 12 (2), 389-407, 2021
612021
Helal Turizm Kavrami Ve Gelişimi Üzerine Genel Bir Değerlendirme
H Pamukçu, M Sarıışık
Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi 3 (1), 82-98, 2017
51*2017
Helal konseptli otel işletmelerinin web sitelerinin analizi
H Pamukçu, Ö ARPACI
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi, 147-160, 2016
432016
NEW TOURISM TRENDS IN THE WORLD AND THEIR ADAPTATIONS TO TURKEY
O Tanrisever, Canan., Pamukcu, Huseyin. and Batman
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi 7 (12 …, 2016
34*2016
Konaklama işletmelerinde helâl turizm standardizasyonu önerisi
H Pamukçu
PQDT-Global, 2017
332017
Helal konseptli otel işletmeleri: Türkiye’deki mevcut durum üzerine bir araştırma, 1
H Pamukçu, Ö Arpacı
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, 319-331, 2015
322015
Yöresel yemeklerin menülerde yer alma düzeyi: Kastamonu konakları örneği. 1
M Sandıkçı, A Aydoğdu, H Pamukçu
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu 19, 21, 2015
182015
Konaklama işletmelerinin engelli bireylere uygunluğu: Kastamonu örneği, III
A Aydoğdu, H Pamukçu, E Yaşarsoy
Rekreasyon Araştırmaları Kongresi 5 (7), 358-368, 2015
172015
A new trend in the Turkish tourism industry: Halal tourism
H Pamukçu, Ö Arpacı
Global Issues and Trends in Tourism 282, 2016
162016
Turizm endüstrisinde dijital dönüşüm
H Pamukçu, C Tanrısever
Turizm 4, 1-28, 2019
142019
Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı’na Gelen Turistlerin Coğrafi İşaretli Ürün Algısı (Geographical Indication Product Perception of Tourists Arriving in Kastamonu Ilgaz Mountain …
S DUMAN, C TANRISEVER, H Pamukçu
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (2), 818-838, 2019
132019
Moleküler gastronomi yöresel yemeklerde kullanılabilir mi?(Can molecular gastronomy be usefull for local food?)
K ALPASLAN, H PAMUKÇU, C TANRISEVER
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (1), 231-256, 2020
122020
UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Gastro-Turist Profilinin Belirlenmesi: Gaziantep ve Hatay İli Örneği (Determining Gastro-Tourist Profile of UNESCO Creative Cities Network: The …
Ş Dağdelen, H PAMUKÇU
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (1), 341-365, 2021
112021
Kastamonu efsaneleri
C Tanrısever, H Pamukçu, Ö Saraç
Detay Yayıncılık, 2019
102019
Kırsal turizm etkinlikleri tür ve sınıflandırma
H Pamukçu, A Aydoğdu, E Gemici, B Samgar
Doğu Karadeniz Bölgesi Sürdürülebilir Turizm Kongresi 14, 16, 2015
102015
Turizmde Yeni Eğilimler
O Pamukçu, H., Tanrısever, C. ve Batman
2nd International Congress of Tourism & Management Researches, 2015
92015
Students' perception of city branding: The case of Kastamonu and Kastamonu University
Ö Saraç, H Pamukçu, Ş Ulama, O Batman
Turizam 23 (1), 34-52, 2019
82019
BÖLÜM TERCİHİ İLE KİŞİLİK ARASINDAKİ İLİŞKİ: KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ ÖRNEĞİ
AGÜ ŞENGEL, AGH PAMUKÇU, B ZENGİN
Kastamonu University Journal of Economics & Administrative Sciences Faculty 7, 2015
82015
Tüm Yönleriyle Helal Turizm Kavramlar, Uygulamalar, Standartlar ve Modeller
H Pamukçu, M Sarıışık
Detay Yayıncılık: Ankara, 2018
72018
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20