The effects of local food and local products with geographical indication on the development of tourism gastronomy H Pamukçu, Ö Saraç, S Aytuğar, M Sandıkçı Sustainability 13 (12), 6692, 2021 | 115 | 2021 |
Suggestions for standardization of halal tourism in hospitality industry H Pamukcu, M Sariisik Journal of Islamic Marketing 12 (2), 389-407, 2021 | 86 | 2021 |
Helal Turizm Kavrami Ve Gelişimi Üzerine Genel Bir Değerlendirme H Pamukçu, M Sarıışık Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi 3 (1), 82-98, 2017 | 53* | 2017 |
Helal konseptli otel işletmelerinin web sitelerinin analizi H Pamukçu, Ö Arpacı Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi, 147-160, 2016 | 43 | 2016 |
NEW TOURISM TRENDS IN THE WORLD AND THEIR ADAPTATIONS TO TURKEY O Tanrisever, Canan., Pamukcu, Huseyin. and Batman Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi 7 (12 …, 2016 | 41* | 2016 |
Konaklama işletmelerinde helâl turizm standardizasyonu önerisi H Pamukçu PQDT-Global, 2017 | 34 | 2017 |
Helal konseptli otel işletmeleri: Türkiye’deki mevcut durum üzerine bir araştırma, 1 H Pamukçu, Ö Arpacı Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, 319-331, 2015 | 34 | 2015 |
The use of augmented reality technologies in tourism businesses from the perspective of UTAUT2 G Çalışkan, İ Yayla, H Pamukçu European Journal of Innovation Management, 2023 | 23 | 2023 |
Yöresel yemeklerin menülerde yer alma düzeyi: Kastamonu konakları örneği. 1 M Sandıkçı, A Aydoğdu, H Pamukçu Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu 19, 21, 2015 | 22 | 2015 |
A new trend in the Turkish tourism industry: Halal tourism H Pamukçu, Ö Arpacı Global Issues and Trends in Tourism 282, 2016 | 19 | 2016 |
Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı’na gelen turistlerin coğrafi işaretli ürün algısı S DUMAN, C TANRISEVER Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (2), 818-838, 2019 | 18 | 2019 |
UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Gastro-Turist Profilinin Belirlenmesi: Gaziantep ve Ş Dağdelen, H Pamukçu Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (1), 341-365, 2021 | 17 | 2021 |
Moleküler gastronomi yöresel yemeklerde kullanılabilir mi?(Can molecular gastronomy be usefull for local food?) K Alpaslan, H PAMUKÇU, C TANRISEVER Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (1), 231-256, 2020 | 17 | 2020 |
Turizm endüstrisinde dijital dönüşüm H Pamukçu, C Tanrısever Turizm 4, 1-28, 2019 | 16 | 2019 |
Konaklama işletmelerinin engelli bireylere uygunluğu: Kastamonu örneği, III A Aydoğdu, H Pamukçu, E Yaşarsoy Rekreasyon Araştırmaları Kongresi 5 (7), 358-368, 2015 | 16 | 2015 |
Climate Change in Tourism: understanding the impacts and opportunities for sustainability C Tanrisever, H Pamukçu, E Baydeniz Future Tourism Trends Volume 1: Tourism in the Changing World, 33-45, 2024 | 15 | 2024 |
Kastamonu efsaneleri C Tanrısever, H Pamukçu, Ö Saraç Detay Yayıncılık, 2019 | 13 | 2019 |
Turizmde Yeni Eğilimler O Pamukçu, H., Tanrısever, C. ve Batman 2nd International Congress of Tourism & Management Researches, 2015 | 12* | 2015 |
AFYON SUCUĞU ÜRETİCİLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA COĞRAFİ İŞARET TESCİLİNE YÖNELİK ALGILARI N Kart, Ö Saraç, H Pamukcu, M Sandıkcı Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 24 (1), 381-404, 2022 | 11 | 2022 |
Students' perception of city branding: The case of Kastamonu and Kastamonu University Ö Saraç, H Pamukçu, Ş Ulama, O Batman Turizam 23 (1), 34-52, 2019 | 11 | 2019 |