Helal Turizm Kavrami Ve Gelişimi Üzerine Genel Bir Değerlendirme H Pamukçu, M Sarıışık Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi 3 (1), 82-98, 2017 | 25* | 2017 |
Helal konseptli otel işletmeleri: Türkiye’deki mevcut durum üzerine bir araştırma, 1 H Pamukçu, Ö Arpacı Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, 319-331, 2015 | 23 | 2015 |
Konaklama işletmelerinde helâl turizm standardizasyonu önerisi H Pamukçu Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sakarya, 2017 | 18 | 2017 |
NEW TOURISM TRENDS IN THE WORLD AND THEIR ADAPTATIONS TO TURKEY O Tanrisever, Canan., Pamukcu, Huseyin. and Batman Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi 7 (12 …, 2016 | 17* | 2016 |
Helal konseptli otel işletmelerinin web sitelerinin analizi H Pamukçu, Ö Arpacı Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi, 2016 | 17 | 2016 |
Konaklama işletmelerinin engelli bireylere uygunluğu: Kastamonu örneği, III A Aydoğdu, H Pamukçu, E Yaşarsoy Rekreasyon Araştırmaları Kongresi, 5-7, 2015 | 12 | 2015 |
A new trend in the Turkish tourism industry: Halal tourism H Pamukçu, Ö Arpacı Global Issues and Trends in Tourism 282, 2016 | 8 | 2016 |
Turizmde Yeni Eğilimler O Pamukçu, H., Tanrısever, C. ve Batman 2nd International Congress of Tourism & Management Researches, 2015 | 7 | 2015 |
Yöresel yemeklerin menülerde yer alma düzeyi: Kastamonu konakları örneği, 1 M Sandıkçı, A Aydoğdu, H Pamukçu Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, 19-21, 2015 | 6 | 2015 |
Tüm Yönleriyle Helal Turizm Kavramlar, Uygulamalar, Standartlar ve Modeller H Pamukçu, M Sarıışık Detay Yayıncılık: Ankara, 2018 | 5 | 2018 |
Students' perception of city branding: The case of Kastamonu and Kastamonu University Ö Saraç, H Pamukçu, Ş Ulama, O Batman Turizam 23 (1), 34-52, 2019 | 3 | 2019 |
BÖLÜM TERCİHİ İLE KİŞİLİK ARASINDAKİ İLİŞKİ: KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ ÖRNEĞİ AGÜ ŞENGEL, AGH PAMUKÇU, B ZENGİN Kastamonu University Journal of Economics & Administrative Sciences Faculty 7, 2015 | 3 | 2015 |
Suggestions for standardization of halal tourism in hospitality industry H Pamukcu, M Sariisik Journal of Islamic Marketing, 2020 | 2 | 2020 |
Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı’na Gelen Turistlerin Coğrafi İşaretli Ürün Algısı S DUMAN, C TANRISEVER, H PAMUKÇU Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (2), 818-838, 2019 | 2 | 2019 |
Kastamonu Efsaneleri C Tanrısever, H Pamukçu, Ö Saraç Detay Yayıncılık, 2019 | 2 | 2019 |
Turizm sektöründe teşvik veren kurumların AHP ve ANP yöntemi ile belirlenmesi: Kastamonu örneği H Pamukçu Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014 | 2 | 2014 |
Sosyal medya uygulamalarının yiyecek-içecek işletmesi tercihine etkileri H Pamukçu TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 4 (3), 2761-2782, 2020 | 1 | 2020 |
Moleküler Gastronomi Yöresel Yemeklerde Kullanılabilir mi?**(Can Molecular K ALPASLAN, H PAMUKÇU, C TANRISEVER Journal of Tourism and Gastronomy Studies 8 (1), 231-256, 2020 | 1 | 2020 |
Hac ve Umre Organizasyonlarına Katılan Bireylerin Memnuniyet Düzeyleri. H Pamukçu, Ş Tilim Electronic Turkish Studies 15 (2), 2020 | | 2020 |
Profiles and satisfaction levels of Lycian Way walkers. B Tütüncü, H Pamukçu, C Tanrisever Anatolia: Turizm Arastirmalari Dergisi 31 (2), 113-124, 2020 | | 2020 |