Küresel bir sorun “gıda atıkları”: Otel işletmelerindeki boyutları (A global problem “food waste”: Food waste generators in hotel industry) SK ŞAHİN, A Bekar Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (4), 1039-1061, 2018 | 38 | 2018 |
Turizmde robotlaşma: Yiyecek-içecek sektöründe robot şefler ve robot garsonlar G Özgürel OPUS International Journal of Society Researches 18 (Yönetim ve Organizasyon …, 2021 | 31 | 2021 |
Hizmet ortamı, müşteri memnuniyeti ve tekrar ziyaret etme niyeti ilişkisi: Resort otellerde bir araştırma S Artuğer, SK Şahin Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (3), 2441-2455, 2020 | 14 | 2020 |
Gaziantep mutfak kültüründe yer alan klasik lezzetlerden örnekler SK Şahin, E İşlek, Z Bingöl Türkbilim 8, 53-59, 2018 | 12 | 2018 |
Coffeescape: A scale for measuring coffee shops atmospherics SK ŞAHİN, S ARTUĞER Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (1), 144-160, 2023 | 2 | 2023 |
Covid-19 Pandemisinin Esnaf Lokantalarına Etkisi ÖG Kılınç Şahin Songül International Journal of Eurasia Social Sciences (IJOESS), 2022 | 2* | 2022 |
Kahve Mağazalarında Oluşan Kahve Atıklarının Sürdürülebilirlik Kapsamında Değerlendirilmesi SK Şahin Premium e-Journal of Social Science (PEJOSS) 7 (34), 1226-1237, 2023 | | 2023 |
GASTRONOMİ ŞEHRİ GAZİANTEP’İN SOKAK LEZZETLERİNDEN ÖRNEKLER BK Kılınç Şahin Songül Premium E-Journal Of Social Science, 2022 | | 2022 |
Sakin Şehir Akyaka’da Slow Food Akımı Kapsamında Sürdürülebilir Mutfak Uygulamasına Bir Örnek: Adile Teyze’nin Ekşi Mayalı Soğuk Fermente Ekmekleri Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2022 | | 2022 |
OTEL İŞLETMELERİNDE GIDA ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİNE YÖNELİK MODEL ÖNERİSİ SK ŞAHİN International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 8 …, 2021 | | 2021 |
Evaluation of Turkish Coffee in the Scope of Gastronomy Tourism S Kılınç Şahin, S Taşdemir Peter Lang AG, 2021 | | 2021 |
Gastronomide Sistematik Araştırmalar ÖGÖ ERDEM | | 2021 |
I. ULUSAL ALTERNATİF TURİZM KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI B KİTABI | | 2016 |