Takip et
Halil İbrahim Kaya
Halil İbrahim Kaya
Hotel, Restaurant and Catering Department, Social Sciences Vocational School, Bayburt Universtiy
bayburt.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Probiotic characteristics of Lactobacillus fermentum strains isolated from tulum cheese
Ş Tulumoğlu, Hİ Kaya, Ö Şimşek
Anaerobe 30, 120-125, 2014
1052014
Antioxidant and Antimicrobial Potential of Artichoke (Cynara scolymus L.) Extract in Beef Patties
H Ergezer, Hİ Kaya, Ş Ö
Czech J. Food Sci. 36, 2018
282018
Characterization of pathogen-specific bacteriocins from lactic acid bacteria and their application within cocktail against pathogens in milk
HI Kaya, O Simsek
Lwt 115, 108464, 2019
202019
Characterization of Pediococcus acidilactici PFC69 and Lactococcus lactis PFC77 Bacteriocins and Their Antimicrobial Activities in Tarhana Fermentation
HI Kaya, Ö Şimşek
Microorganisms 8 (7), 1083, 2020
182020
Synthesis, characterization, electrospinning and antibacterial studies on triphenylphosphine-dithiphosphonates Copper (I) and Silver (I) complexes
M Karakus, Y Ikiz, HI Kaya, O Simsek
Chemistry Central Journal 8, 1-8, 2014
162014
Tarhana izolatı bazı laktik asit bakterilerinin bakteriyosinleri ve fermantasyonda patojen bakteriler üzerine etkisi
Hİ Kaya
Pamukkale Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2013
92013
A natural way of food preservation: Bacteriocins and their applications
Hİ Kaya, B Özel, Ö Şimşek
Health and safety aspects of food processing technologies, 633-659, 2019
72019
Utilisation of antimicrobial agents at pre- and post-smoking on the microbial quality of hot-smoked rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets
Hİ Kaya, S Sabanoğlu, A Yapar, Ö Şimşek
Acta Alimentaria 44 (2), 289-296, 2015
62015
The effect of heart failure on gut microbial richness and diversity
O Kilic, HI Kaya, M Secme, M Kilinc, CI Sevgican, I Buber, Y Dodurga, ...
Revista Portuguesa de Cardiologia 42 (6), 543-551, 2023
32023
Diversity of Clostridium spp. causing late blowing in Kaşar cheese and their behaviour against various antimicrobials
HI Kaya, O Simsek, O Akgunoglu
International Dairy Journal 139, 105560, 2023
22023
Laktik asit bakterileri tarafından üretilen patojene spesifik bakteriyosinlerin karakterizasyonu ve kokteyl olarak kullanımı
Hİ Kaya
Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019
22019
TARHANADAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLER TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNLERİN KARAKTERİZASYONU
Hİ Kaya, Ö Şimşek
Gıda 45 (4), 786-799, 2020
2020
A novel bacteriocin produced by Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis with a specifically antimicrobial activity against Bacillus cereus
Hİ KAYA, Ö ŞİMŞEK
2017
Bazı Fermente Gıdalardan İzole Edilen Lactobacillus plantarum Suşlarının Metal Dirençlilik Özellikleri
B Ozel, HI Kaya, O Simsek
Academic Food Journal 14 (4), 393-397, 2016
2016
Vitamin ve Aminoasit Katkısının Liyofilize Laktik Asit Bakterilerinin Gelisim Eğrisine Etkisi
HI Kaya, B Kördikanlıoğlu, N Taşoğulları, O Simsek
Academic Food Journal 13 (2), 115-118, 2015
2015
Beyaz Peynirde Nisini Tolere Eden Laktik Asit Bakteri Miktarı ve Çesitliliği
O Simsek, B Kördikanlıoğlu, G Yazıcı, HI Kaya
Academic Food Journal 12 (4), 36-40, 2014
2014
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–16