Follow
Evren Gölge
Evren Gölge
Sivas Cumhuriyet University
Verified email at cumhuriyet.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
The effects of food irradiation on quality of pine nut kernels
E Gölge, G Ova
Radiation Physics and Chemistry 77 (3), 365-369, 2008
1122008
Food safety practices in milk collection centers in Turkey: a case study
N Demirbaş, E Gölge, D Tosun, F Cukur
British Food Journal 110 (8), 781-789, 2008
252008
Practices in milk collection centres for quality milk production: a case from the Aegean Region of Turkey
N Demirbas, D Tosun, F Cukur, E Gölge
New Medit 8 (3), 21-27, 2009
20*2009
International Competitiveness of the Turkish Olive Oil Sector
F Çukur, N Demirbaş, E Gölge
Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 31 (3), 162-168, 2017
122017
Level of knowledge, practices and attitudes of dairy farmers regarding food safety in Turkey
E GÖLGE, F Cukur, N DEMİRBAŞ, Ö YILDIZ
New Medit: Mediterranean Journal of Economics, Agriculture and Environment …, 2009
82009
Süt Sektöründe Gıda Güvenliğinin Sağlanmasında Süt Toplama Merkezlerinin Rolü ve Sektörün Gelişme Potansiyeli Üzerine Etkileri İzmir İli Örneği
N Demirbaş, F Çukur, D Tosun, E Gölge
İzmir Ticaret Odası Yayın No:160 ISBN: 978-9944-60-187-0, 2007
72007
Gıda Reklamlarının Tüketici Üzerine Etkileriyle İlgili Bir Araştırma
K Demirağ, G Ova, E Gölge, D Düşel, Akın, Volkan
Dünya Gıda 2003 (Aralık), 71-75, 2003
52003
A Geographical Information System (GIS) Based Traceability System Suggestion for a Pastry Firm Operating Nationwide
E Gölge, T Türk
Cumhuriyet Science Journal 40 (1), 245-252, 2019
42019
The knowledge and practices in milk collection centres in Turkey
N Demirbas, F Cukur, D Tosun, E Golge
Agro Food Industry Hi-Tech 18 (6), 29, 2007
42007
Production of Phenylalanine-Reduced Soymilk for Phenylketonuria Patients
Y Taşdemir, E Gölge
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods 15 (4), 179-189, 2023
32023
Farklı Ambalaj ve Depolama Koşullarında Çam Fıstığının Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi
P Eser, Y Elmacı, T Altuğ, G Ova, MK Demirağ, P Kendirci, E Gölge
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 25-29 May 2009 Van/TÜRKİYE, 2009
32009
Effect of black carrot (Daucus carota L.) pomace in cake and cookie formulations as a functional ingredient on sensory analysis
E Gölge, G Ova, ÖK Kemahlıoğlu, MK Demirağ
Food and Health 8 (2), 103-110, 2022
22022
Polygonum cognatum Meissn. Ve Funguslu Ortamda Sentezlenen Gümüş Nanopartiküllerinin (AgNP) Antimikrobiyal Özelliklerinin Araştırılması
N GÜRSOY, S ELAGÖZ, E GÖLGE
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi 7 (1), 221-230, 2020
22020
The utilization of food waste in feed and fertilizer production in Turkey: Needs and challenges
N Demirbaş, E Gölge
9th International Agriculture Symposium AGROSYM 04-07 October 2018 Sarajevo …, 2018
22018
Microencapsulated propolis in chewing gum production
E Bostancı, E Gölge
Emirates Journal of Food and Agriculture 35 (8), 693-700, 2023
12023
Vakum Buhar Vakum Uygulamasının Çam Fıstığı (Pinus pinae) Kalitesi Üzerine Etkileri
E Gölge, G Ova
Türkiye 10. Gıda Kongresi 21-23 Mayıs 2008 Erzurum/TÜRKİYE, 437-440, 2008
12008
Bir Gıda Kontaminantı: Bisphenol A
E GÖLGE, K Demirağ, OVA Gülden
Akademik Gıda 3 (3), 16-18, 2005
12005
Application of microencapsulated propolis extract in yoghurt production
Y Taşdemir, E Gölge
Italian Journal of Food Science 36 (1), 157-164, 2024
2024
Rheology and sensory properties of microencapsulated propolis-enriched stirred-type yogurt
Y Taşdemir, E Gölge
Italian Journal of Food Science 35 (3), 155-163, 2023
2023
Mikroenkapsüle edilmiş propolis ekstraktının muz aromalı puding üretiminde kullanımı
A Aktaş, E Gölge
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi 10 (2), 587 – 604, 2022
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20