Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 1481 | 1279 |
h-endeksi | 17 | 16 |
i10-endeksi | 19 | 19 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle27 makale
5 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Mette BurmølleUniversity of Copenhagenbio.ku.dk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Søren J. SørensenUniversity of Copenhagenbio.ku.dk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jonas Stenløkke MadsenAsst. Prof., PhD., Section of Microbiology, University of Copenhagenbio.ku.dk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jakob HerschendApplication Scientist, Household Care, Novozymes A/Snovozymes.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jakob RusselScientist, Clinical Microbiomics A/Sclinical-microbiomics.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Asker BrejnrodUniversity of Copenhagenbio.ku.dk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Michael KühlProfessor (Aquatic Microbial Ecology), University of Copenhagen, Denmarkbio.ku.dk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Klaus KorenAarhus Universitybio.au.dk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Lars Hestbjerg HansenDepartment of Plant and Environmental Science, University of Copenhagenplen.ku.dk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Henriette Lyng Røder
Asst. Prof., PhD., Section of Microbiology and Fermentation, University of Copenhagen
food.ku.dk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip