Risk factors for constipation in adults: a cross-sectional study G Yurtdaş, N Acar-Tek, G Akbulut, Ö Cemali, N Arslan, A Beyaz Coşkun, ... Journal of the American College of Nutrition 39 (8), 713-719, 2020 | 57 | 2020 |
Therapeutic modulation methods of gut microbiota and gut-liver axis A Beyaz Coşkun, AG Sağdiçoğlu Celep Critical Reviews in Food Science and Nutrition 62 (23), 6505-6515, 2022 | 17 | 2022 |
Gençlerin beslenme ve gıda güvenliğine ilişkin bilgi ve davranışlarının değerlendirilmesi N ŞANLIER, E Adanur, GÖ UYAR, E Elibol, AB COŞKUN, R Erdoğan, ... Kastamonu Eğitim Dergisi 25 (3), 941-956, 2017 | 17 | 2017 |
Üniversite öğrencilerinde beslenme bilgi düzeylerinin beslenme durumu ile yeme tutum ve davranışlarına etkisinin değerlendirilmesi A Beyaz Coşkun Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme ve Diyetetik Anabilim …, 2017 | 3 | 2017 |
Evaluation of The Nutrition and Food Safety Knowledge and Behaviour of The Young N ŞANLIER, E ADANUR, GÖ UYAR, E ELİBOL, AB COŞKUN, ... Kastamonu Education Journal 25 (3), 941, 2017 | 2 | 2017 |
Asociación de la dieta mediterránea y las medidas antropométricas con la calidad de vida en pacientes con enfermedad arterial coronaria GÖ Uyar, AB Coşkun, G Gökalp, E Köksal Nutrición Hospitalaria 36 (3), 674-680, 2019 | 1 | 2019 |
Polyphenols and Health Benefits in Obesity S Türkoğlu, A Beyaz Coşkun, A Demirkaya, Ç Ayer, R Rastmanesh Food Science Publisher, 2022 | | 2022 |
Relationship between Sarcopenia Markers and Vitamin D: A Systematic Review Ş DUYAR ÖZER, A BEYAZ COŞKUN, M GEZMEN KARADAĞ | | |
Koroner Arter Hastalarında Akdeniz Diyeti ve Metabolik Risk Etmenlerinin Değerlendirilmesi G ÖZATA UYAR, A BEYAZ COŞKUN, G GÖKALP, EDA KÖKSAL | | |
An evaluation of the relationship between handgrip strength BMI and dietary components in healthy adults G ŞAHİN, E YASSIBAŞ, A BEYAZ COŞKUN, E ELİBOL, Ş DUYAR, ... | | |
Effect of Eating Behaviours in Different Emotional States on Obesity N ŞANLIER, D TÜRKÖZÜ, E ELİBOL, A BEYAZ COŞKUN, G ŞAHİN, ... | | |
Üniversite öğrencilerinin beslenme bilgi durumlarının değerlendirilmesi A BEYAZ COŞKUN, S BİLİCİ | | |
Koroner Arter Hastalarında Akdeniz Diyetine Uyum ve Diyet Yeterliliğinin Değerlendirilmesi A BEYAZ COŞKUN, G ÖZATA UYAR, G GÖKALP, EDA KÖKSAL | | |
Correlation between dietary fat and anthropometric measures on body fat composition in healthy individuals E YASSIBAŞ, G ŞAHİN, E ELİBOL, A BEYAZ COŞKUN, Ş DUYAR, ... | | |
Üniversite öğrencilerinde gelişen yeme bozukluğu: Sağlıklı beslenme takıntısı A BEYAZ COŞKUN, S BİLİCİ | | |
Guarana and Its Possible Effects on Health AB Coşkun, N Şanlıer Journal of Gazi University Health Sciences Institute 2 (1), 36-45, 0 | | |
Relation of Food Intake and Body Mass Index in Young Students A BEYAZ COŞKUN, E ELİBOL, E ADANUR, G ÖZATA UYAR, ... | | |
Waist to Height Ratio Is it related with Obesity and Anthropometric Measurements in Turkish Individuals N ŞANLIER, D AĞAGÜNDÜZ, A BEYAZ COŞKUN, E ELİBOL, ... | | |