Follow
ERSAN EROL
Title
Cited by
Cited by
Year
Rekreasyon Olgusuna Genel Bakış
T Gül, E Karaçar, Ü Kement, MM Paslı, Ö Yayla, E Erol, G Göker
Rekreasyona Giriş içinde. Ankara: Detay Yayıncılık, 2014
202014
Rekreasyona giriş
T Gül, E Karaçar, Ü Kement, MM Paslı, Ö Yayla, E Erol, G Göker
Boş zaman ve Rekreasyon, Yaylı, A.,(Editör) Rekreasyona Giriş. Ankara: Detay …, 2014
192014
Tükenmişlik düzeyinin iş performansına etkisinde rekreatif aktivitelerin aracılık rolü: Yiyecek içecek işletmelerinde bir araştırma
E Erol, İ Yazıcıoğlu
Turizm Akademik Dergisi 6 (2), 139-152, 2019
162019
İşgören güçlendirme ve örgütsel bağlılık arasındaki ilişki: Konaklama işletmeleri açısından bir inceleme
E Erol
Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2013
102013
Türkiye’de gastronomi ve mutfak sanatları eğitiminin değerlendirilmesi
B Demirci, GS Sarıkaya, E Erol
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (4), 3311-3324, 2020
82020
Gıda İsrafına Yönelik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi (Bibliometric Analysis of Studies on Food Waste)
GS SARIKAYA, R BÖLÜKBAŞ, E Ersan
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (Special Issue 4), 246-245, 2020
72020
Profesyonel Turist Rehberlerinin Helal Ürün Algısı, Satın Alma ve Tavsiye Etme Niyetlerinin Belirlenmesi. 1
R Temizkan, R Çapacı, B Demirci, E Erol
International Halal Tourism Congress, 662-670, 2017
72017
Y ve Z kuşağının yeme davranışının belirlenmesi
GS Sarıkaya, B Demirci, E Erol
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 4 (2), 329-342, 2021
62021
Rekreasyona Giriş (Birinci Baskı)
T Gül, E Karaçar, Ü Kement, M Mert Paslı, Ö Yayla, E Erol, G Göker
Ankara: Detay Yayıncılık, 50-165, 2014
52014
The Examination of the Relationship between Employees’ Empowerment Perceptions and Their Organizational Commitments in Hotel Operations
İ Yazıcıoğlu, E Erol
İşletme Araştırmaları Dergisi 8 (4), 219-229, 2016
42016
Benlik kurgusu teorisi kapsamında örgütsel bağlılık ve iş performansı etkisi: Yiyecek içecek işletmelerinde bir inceleme
E Erol
İşletme Araştırmaları Dergisi 14 (3), 2242-2252, 2022
32022
Coğrafi işaretli ürünlerin kooperatifçilik sistemi içerisinde değerlendirilmesi
İ Yazicioğlu, GS Sarikaya, E Erol
Third Sector Social Economic Review 54 (4), 1775-1787, 2019
32019
Konaklama işletmeleri yöneticilerinin liderlik davranışlarının belirlenmesine yönelik bir uygulama
E Ersan, KOÇ Hakan
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (4), 566-580, 2017
32017
Rekreasyon Olgusuna Genel Yaklaşım. İçinde Ali Yaylı
E Erol
Kamusal Alanlarda Rekreasyon, 2014
32014
İş-Aile Ve Aile-İş Çatışmasının İşgören Performansına Olan Etkisi: Eskişehir’de Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama
ÖGM CAN, ÖGE EROL
22018
Investigation on Entrepreneurship Trends of Tourism Faculty Students
E Erol, M Aksoy
Economic Research 2 (1), 31-44, 2018
12018
Y VE Z KUŞAĞININ YEME DAVRANIŞININ BELİRLENMESİ
GS SARIKAYA, B DEMİRCİ, E EROL
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) 4 (2), 329-342, 2021
2021
Journal of Global Food Research
E EROL, AEC SEZGİN, B Demirci, B ÖZÇELİK, Ç KADAKAL, ...
2020
İŞ-AİLE VE AİLE-İŞ ÇATIŞMASININ İŞGÖREN PERFORMANSINA OLAN ETKİSİ: ESKİŞEHİR’DE YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA Öz
ÖGM CAN, ÖGE EROL
The Journal of Academic Social Science 73 (73), 349-359, 2019
2019
TURİZMİN İHRACAT VE İTHALATA ETKİSİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK KARŞILAŞTIRMALI BİR ANALİZ: TÜRKİYE ÖRNEĞİ
E Ersan, YE OĞUZ
Journal of Recreation and Tourism Research 4 (4), 118-133, 2017
2017
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20