Rekreasyon Olgusuna Genel Bakış T Gül, E Karaçar, Ü Kement, MM Paslı, Ö Yayla, E Erol, G Göker Rekreasyona Giriş içinde. Ankara: Detay Yayıncılık, 2014 | 20 | 2014 |
Rekreasyona giriş T Gül, E Karaçar, Ü Kement, MM Paslı, Ö Yayla, E Erol, G Göker Boş zaman ve Rekreasyon, Yaylı, A.,(Editör) Rekreasyona Giriş. Ankara: Detay …, 2014 | 19 | 2014 |
Tükenmişlik düzeyinin iş performansına etkisinde rekreatif aktivitelerin aracılık rolü: Yiyecek içecek işletmelerinde bir araştırma E Erol, İ Yazıcıoğlu Turizm Akademik Dergisi 6 (2), 139-152, 2019 | 16 | 2019 |
İşgören güçlendirme ve örgütsel bağlılık arasındaki ilişki: Konaklama işletmeleri açısından bir inceleme E Erol Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2013 | 10 | 2013 |
Türkiye’de gastronomi ve mutfak sanatları eğitiminin değerlendirilmesi B Demirci, GS Sarıkaya, E Erol Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (4), 3311-3324, 2020 | 8 | 2020 |
Gıda İsrafına Yönelik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi (Bibliometric Analysis of Studies on Food Waste) GS SARIKAYA, R BÖLÜKBAŞ, E Ersan Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (Special Issue 4), 246-245, 2020 | 7 | 2020 |
Profesyonel Turist Rehberlerinin Helal Ürün Algısı, Satın Alma ve Tavsiye Etme Niyetlerinin Belirlenmesi. 1 R Temizkan, R Çapacı, B Demirci, E Erol International Halal Tourism Congress, 662-670, 2017 | 7 | 2017 |
Y ve Z kuşağının yeme davranışının belirlenmesi GS Sarıkaya, B Demirci, E Erol Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 4 (2), 329-342, 2021 | 6 | 2021 |
Rekreasyona Giriş (Birinci Baskı) T Gül, E Karaçar, Ü Kement, M Mert Paslı, Ö Yayla, E Erol, G Göker Ankara: Detay Yayıncılık, 50-165, 2014 | 5 | 2014 |
The Examination of the Relationship between Employees’ Empowerment Perceptions and Their Organizational Commitments in Hotel Operations İ Yazıcıoğlu, E Erol İşletme Araştırmaları Dergisi 8 (4), 219-229, 2016 | 4 | 2016 |
Benlik kurgusu teorisi kapsamında örgütsel bağlılık ve iş performansı etkisi: Yiyecek içecek işletmelerinde bir inceleme E Erol İşletme Araştırmaları Dergisi 14 (3), 2242-2252, 2022 | 3 | 2022 |
Coğrafi işaretli ürünlerin kooperatifçilik sistemi içerisinde değerlendirilmesi İ Yazicioğlu, GS Sarikaya, E Erol Third Sector Social Economic Review 54 (4), 1775-1787, 2019 | 3 | 2019 |
Konaklama işletmeleri yöneticilerinin liderlik davranışlarının belirlenmesine yönelik bir uygulama E Ersan, KOÇ Hakan Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (4), 566-580, 2017 | 3 | 2017 |
Rekreasyon Olgusuna Genel Yaklaşım. İçinde Ali Yaylı E Erol Kamusal Alanlarda Rekreasyon, 2014 | 3 | 2014 |
İş-Aile Ve Aile-İş Çatışmasının İşgören Performansına Olan Etkisi: Eskişehir’de Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama ÖGM CAN, ÖGE EROL | 2 | 2018 |
Investigation on Entrepreneurship Trends of Tourism Faculty Students E Erol, M Aksoy Economic Research 2 (1), 31-44, 2018 | 1 | 2018 |
Y VE Z KUŞAĞININ YEME DAVRANIŞININ BELİRLENMESİ GS SARIKAYA, B DEMİRCİ, E EROL Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) 4 (2), 329-342, 2021 | | 2021 |
Journal of Global Food Research E EROL, AEC SEZGİN, B Demirci, B ÖZÇELİK, Ç KADAKAL, ... | | 2020 |
İŞ-AİLE VE AİLE-İŞ ÇATIŞMASININ İŞGÖREN PERFORMANSINA OLAN ETKİSİ: ESKİŞEHİR’DE YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA Öz ÖGM CAN, ÖGE EROL The Journal of Academic Social Science 73 (73), 349-359, 2019 | | 2019 |
TURİZMİN İHRACAT VE İTHALATA ETKİSİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK KARŞILAŞTIRMALI BİR ANALİZ: TÜRKİYE ÖRNEĞİ E Ersan, YE OĞUZ Journal of Recreation and Tourism Research 4 (4), 118-133, 2017 | | 2017 |