Follow
Mustafa ÇAVUŞ
Mustafa ÇAVUŞ
kayseri üniversitesi gıda teknoloji bölümü
Verified email at kayseri.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Effects of some herbal extracts on oxidative stability of corn oil under accelerated oxidation conditions in comparison with some commonly used antioxidants
A Baştürk, MM Ceylan, M Çavuş, G Boran, I Javidipour
Lwt 89, 358-364, 2018
692018
Investigating the addition of enzymes in gluten-free flours–The effect on pasting and textural properties
I Palabiyik, O Yildiz, OS Toker, M Cavus, MM Ceylan, B Yurt
LWT-Food Science and Technology 69, 633-641, 2016
472016
Oleogels for food applications
Mehmet Demirci, Chi-Ching Lee, Mustafa Çavuş, Muhammed Yusuf Çağlar
Biopolymer-Based Formulations 1, 781-811, 2020
15*2020
Prebiyotik oligosakkaritlerin kaynakları, üretimleri ve gıda uygulamaları
M Demirci, O SAĞDIÇ, M Çavuş, H Pehlivanoğlu, MT YILMAZ, ...
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi 6 (10), 20-31, 2017
142017
Pasting properties of buckwheat, rice and maize flours and textural properties of their gels: effect of ascorbic acid concentration
Ö Yildiz, OS Toker, F Yüksel, M Cavus, MM Ceylan, B Yurt
Quality assurance and safety of crops & foods 9 (3), 313-321, 2017
72017
Effects of egg parts addition on colour, textural and sensory properties of block-type melted cheese: a case study
M Çavuş, B Yurt, H Cankurt
Food Science and Technology 42, e67520, 2021
42021
Blok tip eritme peyniri üretiminde tavuk yumurtası kullanımının peynirin fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
M Çavuş
ığdır üniversitesi fen bilimleri enstitüsü, 2015
42015
Ultrason Ön İşleminin Kurutulmuş Iğdır Kayısısının Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
G YILDIZ, İ Gökçen, M ÇAVUŞ, MM CEYLAN
Journal of the Institute of Science and Technology 11 (1), 303-313, 2021
32021
Peynir tuzlamada yeni bir yöntem: Jel salamura tekniği
M Çavuş
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2020
12020
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE MİKROPLASTİKLER
M çavuş
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR II,, 55-76, 2023
2023
Investigation of Some Quality Properties of Kars Gravyer, Gruyere, and Emmental Cheese
M Çavuş, M Beykaya
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 187-194, 2022
2022
SÜT ENDÜSTRİSİ ATIKLARINDAN ÜRETİLEN BİYOPLASTİKLER
M Çavuş
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, 1, 3-23, 2022
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–12