Follow
Mustafa Ünlüsayın
Mustafa Ünlüsayın
Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi
Verified email at akdeniz.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Su ürünleri işleme teknolojisi
H Gülyavuz, M Ünlüsayın
Şahin Matbaası, Ankara 366, 1999
1571999
The determination of the shelf life and some nutritional components of gilthead seabream (Sparus aurata L., 1758) after cold and hot smoking
Ş BİLGİN, M Ünlüsayin, L Izci, A Günlü
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 32 (1), 49-56, 2008
972008
The determination of flesh productivity and protein components of some fish species after hot smoking
M Ünlüsayın, S Kaleli, H Gulyavuz
Journal of the Science of Food and Agriculture 81 (7), 661-664, 2001
912001
Machine vision applications to aquatic foods: a review
B Gümüş, MÖ Balaban, M ÜNLÜSAYIN
Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 11 (1), 2011
852011
Thermal and oxidative stability of Atlantic salmon oil (Salmo salar L.) and complexation with β-cyclodextrin
DI Hădărugă, M Ünlüsayin, AT Gruia, C Birău, G Rusu, NG Hădărugă
Beilstein Journal of Organic Chemistry 12 (1), 179-191, 2016
442016
Two alien fish in the Gulf of Antalya: Apogon queketti Gilchrist, 1903 (Apogonidae) and Champsodon nudivittis (Ogilby, 1895) (Champsodontidae)
M Gökoğlu, M Ünlüsayın, BA Balcı, Y Özvarol, H Çolak
Zoology in the Middle East 54 (1), 138-140, 2011
232011
Sudak (Sander lucioperca Bogustkaya ve Naseka, 1996) ve Kadife (Tinca tinca L., 1758) Balığından Balık Ezmesi (PATÉ) Yapımı, Bazı Kimyasal Bileşenlerin ve Kalite Kriterlerinin …
Ş Bilgin, M Ünlüsayın, A Günlü, L İzci
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 22 (3), 399-402, 2005
222005
The effects of different salting methods on extract loss from rainbow trout.
M Ünlüsayin, R Erdilal, B Gümüș, H Gülyavuz
212010
The effects of salt-boiling on protein loss of Penaeus semisulcatus
M Ünlüsayın, R Erdilal, B Gümüş, H Gülyavuz
Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 10 (1), 2010
212010
The 1997-1999 surveys of the Anatolian fish fauna and their relevance to the interpretation of trade at Sagalassos
W Van Neer, RH Wildekamp, F Küçük, M Ünlüsayın
Geo-and Bio-Archeology at Sagalassos and in its Territory. Leuven University …, 2008
182008
Chemical and sensory assessment of hot-smoked fish pâté.
M Ünlüsayın, S Bilgin, L İzci, A Günlü
182007
Clarias gariepinus (Burchell 1822)'un farklı işleme yöntemlerine göre değerlendirilmesi ve kimyasal bileşenlerinin tespiti
Ş BİLGİN, M ÜNLÜSAYIN, H GÜLYAVUZ
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 25 (3), 309-312, 2001
142001
Su ürünleri isleme teknolojisi
H Gülyavuz, M Ünlüsayın
Ankara: Şahin Matbaası. 366p.[in Turkish], 1999
141999
Quality Changes of Salted Red Mullet (Mullus barbatus L., 1758) During Vacuum Packaged Stored at+ 4ºC.
B Gümüş, İ Ramazan, M Ünlüsayin, H Gülyavuz
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 25 (2), 101-104, 2008
132008
Seafood processing technology
H Gülyavuz, M Ünlüsayın
Ankara: Süleyman Demirel University, Eğirdir Fisheries Faculty, Şahin …, 1999
131999
Eğirdir Gölü Kerevitlerinin (Astacus leptodactylus salinus Normdan, 1842) Et Verimi Üzerine Bir Araştırma. Tr
MZ Yıldırım, H Gülyavuz, M Ünlüsayın
J. of Zoology 21, 101-105, 1997
111997
The preparation of fish ball from pike perch (Sander lucioperca L. Kottelat, 1997) and Tench (Tinca tinca L. 1758) filet cracks and determination of shelf life
M Ünlüsayın, Ş Bilgin, L İzci, H Gülyavuz
Journal of Science Institute 6 (3), 25-34, 2002
102002
Sudak (Sander Lucioperca L. Kottelat, 1997) ve Kadife (Tinca Tinca L. 1758) Balığı Fileto Artıklarından KöfteYapımı ve Raf Ömrünün Belirlenmesi
M Ünlüsayın, Ş Bilgin, L İzci, H Gülyavuz
SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 6 (3), 25-34, 2002
92002
Yılan Balığı (Anguilla anguilla, L. 1766), Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss, W. 1792) ve Sudak Balığı (Stizostedion lucioperca, L. 1758)’nın Sıcak Dumanlama Sonrası …
M Ünlüsayın
Fen Bil. Enst., Süleyman Demirel Üniv, 1999
91999
Fish processing technology
HMÜ Gülyavuz, M Ünlüsayın
SD Ü. Eğirdir Su Ürünleri Fak. Ders Kitabı, Şahin Matbaası, 1999
91999
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20