Su ürünleri işleme teknolojisi H Gülyavuz, M Ünlüsayın Şahin Matbaası, Ankara 366, 1999 | 157 | 1999 |
The determination of the shelf life and some nutritional components of gilthead seabream (Sparus aurata L., 1758) after cold and hot smoking Ş BİLGİN, M Ünlüsayin, L Izci, A Günlü Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 32 (1), 49-56, 2008 | 97 | 2008 |
The determination of flesh productivity and protein components of some fish species after hot smoking M Ünlüsayın, S Kaleli, H Gulyavuz Journal of the Science of Food and Agriculture 81 (7), 661-664, 2001 | 91 | 2001 |
Machine vision applications to aquatic foods: a review B Gümüş, MÖ Balaban, M ÜNLÜSAYIN Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 11 (1), 2011 | 85 | 2011 |
Thermal and oxidative stability of Atlantic salmon oil (Salmo salar L.) and complexation with β-cyclodextrin DI Hădărugă, M Ünlüsayin, AT Gruia, C Birău, G Rusu, NG Hădărugă Beilstein Journal of Organic Chemistry 12 (1), 179-191, 2016 | 44 | 2016 |
Two alien fish in the Gulf of Antalya: Apogon queketti Gilchrist, 1903 (Apogonidae) and Champsodon nudivittis (Ogilby, 1895) (Champsodontidae) M Gökoğlu, M Ünlüsayın, BA Balcı, Y Özvarol, H Çolak Zoology in the Middle East 54 (1), 138-140, 2011 | 23 | 2011 |
Sudak (Sander lucioperca Bogustkaya ve Naseka, 1996) ve Kadife (Tinca tinca L., 1758) Balığından Balık Ezmesi (PATÉ) Yapımı, Bazı Kimyasal Bileşenlerin ve Kalite Kriterlerinin … Ş Bilgin, M Ünlüsayın, A Günlü, L İzci Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 22 (3), 399-402, 2005 | 22 | 2005 |
The effects of different salting methods on extract loss from rainbow trout. M Ünlüsayin, R Erdilal, B Gümüș, H Gülyavuz | 21 | 2010 |
The effects of salt-boiling on protein loss of Penaeus semisulcatus M Ünlüsayın, R Erdilal, B Gümüş, H Gülyavuz Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 10 (1), 2010 | 21 | 2010 |
The 1997-1999 surveys of the Anatolian fish fauna and their relevance to the interpretation of trade at Sagalassos W Van Neer, RH Wildekamp, F Küçük, M Ünlüsayın Geo-and Bio-Archeology at Sagalassos and in its Territory. Leuven University …, 2008 | 18 | 2008 |
Chemical and sensory assessment of hot-smoked fish pâté. M Ünlüsayın, S Bilgin, L İzci, A Günlü | 18 | 2007 |
Clarias gariepinus (Burchell 1822)'un farklı işleme yöntemlerine göre değerlendirilmesi ve kimyasal bileşenlerinin tespiti Ş BİLGİN, M ÜNLÜSAYIN, H GÜLYAVUZ Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 25 (3), 309-312, 2001 | 14 | 2001 |
Su ürünleri isleme teknolojisi H Gülyavuz, M Ünlüsayın Ankara: Şahin Matbaası. 366p.[in Turkish], 1999 | 14 | 1999 |
Quality Changes of Salted Red Mullet (Mullus barbatus L., 1758) During Vacuum Packaged Stored at+ 4ºC. B Gümüş, İ Ramazan, M Ünlüsayin, H Gülyavuz Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences 25 (2), 101-104, 2008 | 13 | 2008 |
Seafood processing technology H Gülyavuz, M Ünlüsayın Ankara: Süleyman Demirel University, Eğirdir Fisheries Faculty, Şahin …, 1999 | 13 | 1999 |
Eğirdir Gölü Kerevitlerinin (Astacus leptodactylus salinus Normdan, 1842) Et Verimi Üzerine Bir Araştırma. Tr MZ Yıldırım, H Gülyavuz, M Ünlüsayın J. of Zoology 21, 101-105, 1997 | 11 | 1997 |
The preparation of fish ball from pike perch (Sander lucioperca L. Kottelat, 1997) and Tench (Tinca tinca L. 1758) filet cracks and determination of shelf life M Ünlüsayın, Ş Bilgin, L İzci, H Gülyavuz Journal of Science Institute 6 (3), 25-34, 2002 | 10 | 2002 |
Sudak (Sander Lucioperca L. Kottelat, 1997) ve Kadife (Tinca Tinca L. 1758) Balığı Fileto Artıklarından KöfteYapımı ve Raf Ömrünün Belirlenmesi M Ünlüsayın, Ş Bilgin, L İzci, H Gülyavuz SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 6 (3), 25-34, 2002 | 9 | 2002 |
Yılan Balığı (Anguilla anguilla, L. 1766), Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss, W. 1792) ve Sudak Balığı (Stizostedion lucioperca, L. 1758)’nın Sıcak Dumanlama Sonrası … M Ünlüsayın Fen Bil. Enst., Süleyman Demirel Üniv, 1999 | 9 | 1999 |
Fish processing technology HMÜ Gülyavuz, M Ünlüsayın SD Ü. Eğirdir Su Ürünleri Fak. Ders Kitabı, Şahin Matbaası, 1999 | 9 | 1999 |