Follow
Murat Doğan
Title
Cited by
Cited by
Year
Investigation of probiotic features of bacteria isolated from some food products
M Dogan, H Ozpinar
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 23 (4), 2017
252017
A new trend in gastronomy: Culinary medicine chef
H Mutlu, M Doğan
International Journal of Gastronomy and Food Science 24, 100328, 2021
132021
Probiyotik bakterilerin gastrointestinal sistemdeki etki mekanizması
M DOĞAN
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi 7 (1), 20-27, 2012
132012
Extracellular phytase activites of lactic acid bacteria in sourdough mix prepared from traditionally produced boza as starter culture
M Doğan, İH Tekiner
Food and Health, 2020
112020
Evaluation of customer complaints to catering services in terms of food safety
M Doğan, AY Murat
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (4), 2387-2401, 2020
112020
On-site and one-year monitoring of food service business risks associated with poor hygiene quality in the catering establishments for consumer protection
M Doğan, İH Tekiner
Journal of Foodservice Business Research 24 (3), 274-285, 2021
102021
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
M Doğan
Nobel Akademik Yayıncılık, 2018
102018
Lezzet ve lezzetin bilimi: Mutfak şeflerinin lezzet algıları üzerine bir araştırma
C Ağan, M Doğan
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 2022
92022
Toplam kalite yönetimi
M Doğan
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi, 2022
82022
Probiotics from food products and gastrointestinal health
M Doğan, İH Tekiner, H DemirkesenBiçak
Dietary Interventions in Gastrointestinal Diseases, 169-177, 2019
72019
Evaluating starter culture potential of wild Penicillium roqueforti strains from moldy cheeses of artisanal origin
M Doğan, İH Tekiner
Food Bioscience 43, 101253, 2021
62021
Evaluation of the probiotic potential of Pediococcus strains from fermented dairy product kefir
M Doğan, M Ay
Czech Journal of Food Sciences, 2021
62021
Hatay İlinin Gastronomi Turizmi Gelişmişlik Düzeyinin Tespitine Yönelik Bir Araştırma
M Doğan, M Yılmaz
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (4), 1146-1164, 2022
52022
A Research on the general knowledge of pastry chefs about food colorings and their awareness of reading labels
M Dogan, P Olgay
International Journal of Gastronomy Research 1 (1), 9-15, 2022
52022
Investigation of the Effects of Kitchen Hygiene Training on Reducing Personnel-Associated Microbial Contamination
M Ay, M Doğan
Istanbul Gelisim University Journal of Health Sciences (IGUSABDER) 4 (2 …, 2020
52020
Birleşmiş Milletler’in küresel beslenme ve gıda güvencesi politikalarının değerlendirilmesi
M Doğan, E Özaltın
Tourism and Recreation 4 (2), 81-88, 2022
42022
Toplu yemek hizmetleri (catering) sektörü yöneticilerinin iş sürekliliğine hazır olma algı ve zorluklarının belirlenmesi
M Doğan
İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2022
42022
Assessment of probiotic properties of lactic acid bacteria from traditional sourdoughs for bread-making in turkey against some gut conditions
M Doğan, İH Tekiner
Journal of Applied Food Technology, 2019
42019
Yiyecek ve İçecek Sektöründe Endüstri 4.0 ve Robotik Sistemler
M Doğan
Uluslararası Multidisipliner İnovatif Yaklaşımlar Kongresi, 2022
32022
Fonksiyonel gıdaların gastronomideki önemi
S ALZUHAİRİ, M Doğan
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi 1 (2), 249-267, 2021
32021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20