Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 13899 | 9056 |
h-endeksi | 63 | 49 |
i10-endeksi | 243 | 206 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle2 makale
5 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Seyed Hadi RazaviProfessor of Food Bioprocess Engineering, University of Tehranut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mahmoud OmidProfessor, University of Tehranut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ashkan MadadlouSenior Lecturer, University College Cork (UCC)ucc.ie üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Shima YousefiDepartment of Food Science and Engineering, Islamic Azad University, Science and Research Branchut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mehdi FarhoodiDepartment of Food Science and Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciencessbmu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Seyed Mohammad Taghi GharibzahediInstitute of Materials Science, Universität Kieltf.uni-kiel.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- mina farziFood science and technology, university of tehranut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ali Akbar SabouryDistinguished Professor of Biophysical Chemistry, University of Tehranut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Yadollah YaminiProfessor of Analytical Chemistry, Tarbiat Modares Universitymodares.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mohammadamin MohammadifarNational Food Institute, Technical University of Denmark