YAZILI, GÖRSEL VE SOSYAL MEDYADA GIDA İLE İLGİLİ BİLGİ KİRLİLİĞİNİN HALKIN GIDA TERCİHİ ÜZERİNE ETKİLERİ K Sağlam, T Gümüş Gıda 44 (1), 153-162, 2019 | 22 | 2019 |
The examination of spices used in the Ottoman palace S Yıkmış, K Sağlam, A Yetim Journal of Human Sciences, 2017 | 7 | 2017 |
X, Y ve Z Kuşaklarının Türk Kahvesi Tüketim Alışkanlıklarına Yönelik Bir Araştırma Y DEMİR, K SAĞLAM Aydın Gastronomy 7 (1), 57-73, 2023 | 3 | 2023 |
The effects of food-related misconception in printed, visual and social media on the consumer. K Sağlam, T Gümüș | 2 | 2019 |
Bölüm 2: Hamur Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları (Kitap Bölümü) K SAĞLAM PASTACILIK TEMEL METOT VE UYGULAMALARI 1, 25-52, 2023 | | 2023 |
Gastronomi Mühendisliğine Giriş M Doğan Gastronomi Mühendisliği, 2023 | | 2023 |
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu: Aylık E-Bülten (Cilt: 3, Sayı: 6, Haziran 2023) İGÜİG Meslek İstanbul Gelişim Üniversitesi/Istanbul Gelisim University, 2023 | | 2023 |
Bölüm 3: Yemeğin Mikro Yapıları ve Etkileşimi: Gıda Kimyası (Kitap Bölümü) K SAĞLAM Gastronomi Mühendisliği 1, 280 Sayfa, 2023 | | 2023 |
Istanbul Gelisim Vocational School: Monthly E-Bulletin (Vol. 3, Issue 10, October 2023) İGÜİG Meslek İstanbul Gelişim Üniversitesi/Istanbul Gelisim University, 2023 | | 2023 |
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu: Aylık E-Bülten (Cilt: 3, Sayı: 10, Ekim 2023) İGÜİG Meslek İstanbul Gelişim Üniversitesi/Istanbul Gelisim University, 2023 | | 2023 |
IGVS New Semester Message İGÜİG Meslek İstanbul Gelişim Üniversitesi/Istanbul Gelisim University, 2022 | | 2022 |
İGMYO Yeni Yarıyıl Mesajı İGÜİG Meslek İstanbul Gelişim Üniversitesi/Istanbul Gelisim University, 2022 | | 2022 |
Istanbul Gelisim Vocational School: Vocational School Bulletin (Vol. 2, Issue 3, March 2022) İGÜİG Meslek İstanbul Gelişim Üniversitesi/Istanbul Gelisim University, 2022 | | 2022 |
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu: Meslek Yüksekokul Bülteni (Cilt: 2, Sayı: 10, Ekim 2022) İGÜİG Meslek İstanbul Gelişim Üniversitesi/Istanbul Gelisim University, 2022 | | 2022 |
Kinoa ve amarant unu ilavesinin Türk mantısının kalite özelliklerine etkilerinin belirlenmesi G Aygün Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2021 | | 2021 |
[SDG 4]: Istanbul Gelisim University Quality Education Report: 2021 TH Koordinatörlüğü İstanbul Gelişim Üniversitesi/Istanbul Gelisim University, 2021 | | 2021 |
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu: Meslek Yüksekokul Bülteni (Cilt: 1, Sayı: 8, Ağustos 2021) İGÜİG Meslek İstanbul Gelişim Üniversitesi/Istanbul Gelisim University, 2021 | | 2021 |
Istanbul Gelisim Vocational School: Vocational School Bulletin (Vol. 1, Issue 12, December 2021) İGÜİG Meslek İstanbul Gelişim Üniversitesi/Istanbul Gelisim University, 2021 | | 2021 |
İstanbul Gelişim Üniversitesi Haftalık Üniversite Bülteni (17-21 Mayıs 2021) İGÜ Rektörlüğü İstanbul Gelişim Üniversitesi/Istanbul Gelisim University, 2021 | | 2021 |
SDG 3: Sağlıklı ve Kaliteli Yaşam Raporu:[2019] TH Koordinatörlüğü İstanbul Gelişim Üniversitesi/Istanbul Gelisim University, 2019 | | 2019 |