Takip et
Yusuf Dogruer
Yusuf Dogruer
Veteriner Fakültesi Selçuk Üniversitesi
selcuk.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Besinlerde tekstür
N Ertaş, Y Doğruer
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7 (1), 35-42, 2010
922010
Prevalence of Arcobacter species in drinking water, spring water, and raw milk as determined by multiplex PCR
N Ertas, Y Dogruer, Z Gonulalan, A Guner, I Ulger
Journal of Food Protection 73 (11), 2099-2102, 2010
792010
Production of yogurt ice cream at different acidity
A Guner, M Ardıc, A Keles, Y Dogruer
International journal of food science & technology 42 (8), 948-952, 2007
782007
Her yönüyle pastırma
OC Tekinşen, Y Doğruer
Selçuk Üniversitesi Basımevi, 2000
71*2000
The effects of various cemen mixtures on the quality of pastrami II: microbiological quality
Y DOĞRUER, M NİZAMLIOĞLU, Ü Gürbüz, S Kayaardi
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 22 (3), 221-230, 1998
32*1998
Farklı tuzlama süreleri ve baskılama ağırlıklarının pastırma kalitesine etkileri üzerine araştırmalar
Y Doğruer
Fen Bilimleri Enstitüsü, 1992
32*1992
Bazı et, süt ürünleri ile baharatlarda aflatoksin B1 ve M1 aranması
Ü Gürbüz, M Nizamlıoğlu, F Nizamlıoğlu, İ Dinç, Y Doğruer
Veterinarium 10 (1), 34-41, 1999
28*1999
Discrimination of viable and dead Vibrio parahaemolyticus subjected to low temperatures using propidium monoazide–quantitative loop mediated isothermal amplification (PMA-qLAMP …
AE Telli, Y Doğruer
Microbial pathogenesis 132, 109-116, 2019
242019
Sodyum ve Potasyum Nitratin Üretim Periyodu Süresince Pastirmanin Kalitesine Etkisi
Y Dogruer, A Güner, U Gürbüz, G Ucar
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences, 27 (4), 805-811, 2003
24*2003
Konya’da tüketime sunulan pastırmaların kalitesi
Y Doğruer, Ü Gürbüz, M Nizamlıoğlu
Veteriner Bilimleri Dergisi 11 (2), 77-81, 1995
23*1995
Çeşitli çemen karışımlarının pastırma kalitesine etkisi I: kimyasal ve duyusal nitelikler
M Nizamlıoğlu, Y Doğruer, Ü Gürbüz, S Kayaardı
Tr. J. of Veterinary and Animal Sicences 22, 299-308, 1998
22*1998
Tavuk etinin beslenmedeki yeri ve önemi, VI
N Anıl, Y Doğruer, U Gürbüz
Hayvancılık ve Beslenme Sempozyumu, 23-25, 1995
201995
Effect of tumbling and multi‐needle injection of curing agents on quality characteristics of pastirma
A Guner, Z Gonulalan, Y Dogruer
International journal of food science & technology 43 (1), 123-129, 2008
192008
Sıcak dumanlamanın eğrez balığının (Vimba vimba tenella) kalitesine etkisi
A DİLER, BI IŞIKLI, A GÜNER, Y DOĞRUER
Veteriner Bilimleri Dergisi. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 18 (3-4 …, 2002
18*2002
Potasyum sorbatnn beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi
Y Doğruer, Ü Gürbüz, M Nizamlıoğlu
Selçuk Univ Vet Bil Derg 12 (1), 109-116, 1996
18*1996
The possibility of using potassium sorbate in cemen and its effect on the microbial quality of pastrami
OC TEKİNŞEN, Y DOĞRUER, M NİZAMLIOĞLU, Ü GÜRBÜZ
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 23 (8), 227-236, 1999
17*1999
Konya’da tüketime sunulan tereyağlarının kalitesi
S Yalçın, OC Tekinşen, Y Doğruer, Ü Gürbüz
Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9 (2), 20-21, 1993
161993
Survival of Helicobacter pylori in Turkish fermented sucuk and heat-treated sucuk during production
A Guner, K Kav, KK Tekinsen, Y Dogruer, N Telli
Journal of food protection 74 (12), 2055-2061, 2011
142011
An investigation on the prevalence of Cronobacter sakazakii in powdered infant formula consumed in Turkey.
A Güner, Y Doğruer, MA Cebirbay, S Yalçın, S Gülsen, N Telli
132011
Pastörize sıvı yumurta ile kabuklu yumurtanın bazı kalite özellikleri bakımından kıyaslanması
Y Doğruer, N Telli, AE Telli, HA Kahraman, A Güner
Eurasian J Vet Sci 31 (3), 177-83, 2015
12*2015
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20