The Importance of Cultural and Gastronomic Tourism in Local Economic Development: Zile Sample M Kocaman, E Memis Kocaman International Journal of Economics and Financial Issues 4 (4), 735-744, 2014 | 48 | 2014 |
Üniversite Öğrencilerinde Şişmanlık (Obezite) Durumu Ve Diyet Ürünleri Kullanmaları Üzerine Bir Araştırma E Memiş Ankara: Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Aile Ekonomisi Ve …, 2004 | 44 | 2004 |
Glisemik İndeks Ve Sağlık İlişkisi E Memiş, N Şanlıer Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Dergisi 17 (24), 17-27, 2009 | 40 | 2009 |
Geleneksel Gıda Muhafaza Yöntemleri. 38 E Memiş, Y Ersoy ICANAS-38. Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi, 10-15, 2007 | 19* | 2007 |
Covid-19 Salgını Döneminde Yiyecek İçecek Sektöründe E-Ticaret Uygulamaları ve Bir EM KOCAMAN, M KOCAMAN, G TEYİN Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (2), 1286-1301, 2021 | 13 | 2021 |
FOOD SAFETY KNOWLEDGE AND PRACTICES OF NURSING STUDENTS N Sanlier, S Bilici, B Celik, E Memis ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 24 (1), 86-93, 2012 | 12 | 2012 |
Ortaöğretim Kurumlarının Yemekhanelerinde Çalışan Personelin, Öğrencilerin Ve Öğretmenlerin Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Ve Tutumları E Memiş Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2009 | 10 | 2009 |
Operational effects of using restaurant management system: An assessment according to business features EM Kocaman International Journal of Gastronomy and Food Science 25, 100408, 2021 | 9 | 2021 |
A cross-cultural comparison of the attitudes of employees towards the presence of traditional foods in business menus EM Kocaman International Journal of Gastronomy and Food Science 13, 10-15, 2018 | 9 | 2018 |
Analysis of nutrition habits of the teachers and nurses E Memis, N Sanlier Pakistan Journal of Nutrition 9 (12), 1176-1182, 2010 | 9 | 2010 |
Yavaş şehir modelinde kültürel ve gastronomik ürünler ile marka şehir oluşturmak: Zile örneği M Kocaman, EM Kocaman Istanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 18 (35), 837-850, 2019 | 8 | 2019 |
Yiyecek ve içecek işletmelerinde otomasyon sistemleri kullanımının yönetim sürecine etkileri EM Kocaman, M Kocaman Standard Ekonomik ve Teknik Dergi 625, 28-33, 2014 | 8 | 2014 |
THE EFFECT OF FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT EDUCATION ON THE KNOWLEDGE LEVEL OF STUDENTS REGARDING FOOD SAFETY EM KOCAMAN Kastamonu Education Journal 23 (1), 269-280, 2015 | 7* | 2015 |
Türkiye’de ve Dünyada Yiyecek İçecek Sektörüne Yönelik Eğitim Veren Lisans Programlarının Kıyaslanması Ü Çarbuğa, EM Kocaman Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 7 (2), 143-150, 2019 | 6 | 2019 |
Restaurant Management System (RMS) and Digital Conversion: A Descriptive Study for the New Era EM Kocaman, M Kocaman Global Trends, Practices, and Challenges in Contemporary Tourism and …, 2019 | 5 | 2019 |
Ordu İli Mutfak Kültüründe Mantarlar Ş Gül, Ü Çarbuğa, E Memiş Kocaman Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, 2018 | 3 | 2018 |
The employment situation of the students studying for food and beverage management bachelor's degree within the sector E Memis Kocaman, M Kocaman International Journal of Social Economics 43 (2), 123-133, 2016 | 3 | 2016 |
Effect of Food Safety Knowledge Level of Teachers on Their Attitude EM Kocaman, N Şanlıer TAF Preventive Medicine Bulletin 13 (2), 151-160, 2014 | 3* | 2014 |
Turizm Sektöründe Gıda Güvenliği N Şanlıer, E Memiş Standard 47 (554), 46-53, 2008 | 3 | 2008 |
Functional Effects of Dandelion (Taraxacum officinale) and Its Use in the Traditional Cuisines BM Türkmen, G Teyin, U Lokman, E Memis Kocaman Journal of Culinary Science & Technology, 1-22, 2023 | 2 | 2023 |