Follow
Emel Memiş Kocaman
Emel Memiş Kocaman
Balıkesir Üniversitesi, Gastronomy and Culinary Arts
Verified email at balikesir.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
The Importance of Cultural and Gastronomic Tourism in Local Economic Development: Zile Sample
M Kocaman, E Memis Kocaman
International Journal of Economics and Financial Issues 4 (4), 735-744, 2014
482014
Üniversite Öğrencilerinde Şişmanlık (Obezite) Durumu Ve Diyet Ürünleri Kullanmaları Üzerine Bir Araştırma
E Memiş
Ankara: Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Aile Ekonomisi Ve …, 2004
442004
Glisemik İndeks Ve Sağlık İlişkisi
E Memiş, N Şanlıer
Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Dergisi 17 (24), 17-27, 2009
402009
Geleneksel Gıda Muhafaza Yöntemleri. 38
E Memiş, Y Ersoy
ICANAS-38. Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi, 10-15, 2007
19*2007
Covid-19 Salgını Döneminde Yiyecek İçecek Sektöründe E-Ticaret Uygulamaları ve Bir
EM KOCAMAN, M KOCAMAN, G TEYİN
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (2), 1286-1301, 2021
132021
FOOD SAFETY KNOWLEDGE AND PRACTICES OF NURSING STUDENTS
N Sanlier, S Bilici, B Celik, E Memis
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 24 (1), 86-93, 2012
122012
Ortaöğretim Kurumlarının Yemekhanelerinde Çalışan Personelin, Öğrencilerin Ve Öğretmenlerin Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Ve Tutumları
E Memiş
Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2009
102009
Operational effects of using restaurant management system: An assessment according to business features
EM Kocaman
International Journal of Gastronomy and Food Science 25, 100408, 2021
92021
A cross-cultural comparison of the attitudes of employees towards the presence of traditional foods in business menus
EM Kocaman
International Journal of Gastronomy and Food Science 13, 10-15, 2018
92018
Analysis of nutrition habits of the teachers and nurses
E Memis, N Sanlier
Pakistan Journal of Nutrition 9 (12), 1176-1182, 2010
92010
Yavaş şehir modelinde kültürel ve gastronomik ürünler ile marka şehir oluşturmak: Zile örneği
M Kocaman, EM Kocaman
Istanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 18 (35), 837-850, 2019
82019
Yiyecek ve içecek işletmelerinde otomasyon sistemleri kullanımının yönetim sürecine etkileri
EM Kocaman, M Kocaman
Standard Ekonomik ve Teknik Dergi 625, 28-33, 2014
82014
THE EFFECT OF FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT EDUCATION ON THE KNOWLEDGE LEVEL OF STUDENTS REGARDING FOOD SAFETY
EM KOCAMAN
Kastamonu Education Journal 23 (1), 269-280, 2015
7*2015
Türkiye’de ve Dünyada Yiyecek İçecek Sektörüne Yönelik Eğitim Veren Lisans Programlarının Kıyaslanması
Ü Çarbuğa, EM Kocaman
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 7 (2), 143-150, 2019
62019
Restaurant Management System (RMS) and Digital Conversion: A Descriptive Study for the New Era
EM Kocaman, M Kocaman
Global Trends, Practices, and Challenges in Contemporary Tourism and …, 2019
52019
Ordu İli Mutfak Kültüründe Mantarlar
Ş Gül, Ü Çarbuğa, E Memiş Kocaman
Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, 2018
32018
The employment situation of the students studying for food and beverage management bachelor's degree within the sector
E Memis Kocaman, M Kocaman
International Journal of Social Economics 43 (2), 123-133, 2016
32016
Effect of Food Safety Knowledge Level of Teachers on Their Attitude
EM Kocaman, N Şanlıer
TAF Preventive Medicine Bulletin 13 (2), 151-160, 2014
3*2014
Turizm Sektöründe Gıda Güvenliği
N Şanlıer, E Memiş
Standard 47 (554), 46-53, 2008
32008
Functional Effects of Dandelion (Taraxacum officinale) and Its Use in the Traditional Cuisines
BM Türkmen, G Teyin, U Lokman, E Memis Kocaman
Journal of Culinary Science & Technology, 1-22, 2023
22023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20