Takip et
Emre AYKAÇ
Emre AYKAÇ
Doktor Öğretim Üyesi
iste.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
The association between organizational cynicism and organizational citizenship behavior: A case study
F Turkmen, E Aykac
University of Piraeus. International Strategic Management Association, 2017
212017
Mesleki Bağlılığın Prososyal Motivasyon Davranışı Üzerindeki Rolü: Mutfak Çalışanları Üzerine Bir Araştırma (The Role of Vocational Commitment on Prosocial Motivation Behavior …
CAN Mehmet, E AYKAÇ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (3), 1836-1854, 2020
152020
Yerel halkın turizm gelişimine yönelik tutumu: Çorum ili örneği
E Aykaç, M Tekeli
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 2021
82021
Bibliometric analysis of researches on street food
E Aykaç, L Buyruk
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2021
42021
Mutfak çalışanlarının mesleğe yönelik tutumlarının oluşmasında örgütsel destek algısı ve lider-üye etkileşiminin rolü
E Aykaç, L Buyruk
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2021
32021
Teknoloji Kabul Modeli ve Turizm
Ö ÖZDEMİR, E AYKAÇ
REKREASYON ve TURİZM ARAŞTIRMALARI, 31-40, 2021
12021
Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Yetenek Yönetimi Uygulamalarının İş Tatmini Üzerindeki Etkisi: Belek Örneği
EÖ Katlav, E Aykaç
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (2), 1150-1166, 2021
12021
Öz düzenleme ve öz yeterlilik ilişkisi: Ordu Üniversitesinde bir uygulama
E Aykaç, M Sarı, N Aydın Sarı
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2021
12021
Örgütsel sinizm ve örgütsel vatandaşlık davranışı ilişkisi: Beş yıldızlı otel işletmelerinde bir uygulama
E Aykaç
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2016
12016
Kültürün Taşıyıcı Olarak Müzecilik Üzerine Yapılmış Araştırmaların Bibliyometrik Değerlendirmesi
E Aykaç, O Diker
12. Uluslararası Başkent Sosyal, Beşeri, İdari ve Eğitim Bilimleri Kongresi, 2024
2024
Otel Çalışanlarının Sosyal Destek Algısı, Benlik Saygısı ve Sabır İlişkisi: Antalya Örneği
E AYKAÇ, Ö ÖZDEMİR, H CİNNİOĞLU
Journal of Humanities and Tourism Research 13 (4), 827-846, 2023
2023
SOUS VİDE TEKNİĞİNİ KONU ALAN BİLİMSEL ARAŞTIRMALARIN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ
E AYKAÇ
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (4), 1521-1535, 2023
2023
CAN THE POLITICALLY SKILLED MANAGE THEIR CAREERS BETTER? AN EVALUATION FROM THE PERSPECTIVE OF ACCOMMODATION ESTABLISHMENTS EMPLOYEES
E AYKAÇ, Ö ÖZDEMİR, F TÜRKMEN
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (3), 554-573, 2023
2023
Gastronomide Sunum ve Servis Teknikleri
F Türkmen, E Aykaç
Gastronomide Üretim ve Tüketim Boyutları, 153-168, 2023
2023
Hatay İlinde Faaliyet Gösteren Yiyecek İçecek İşletmelerini Ziyaret Eden Turistlerin Algıladıkları Değer ve Fiyat Uygunluğunun Gıda Güvenliği Algısı Üzerindeki Etkisi
E AYKAÇ, S DOĞAN
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 11 (3), 2495-2511, 2023
2023
Şef Adaylarının Meslekteki İlk Yıllarına İlişkin Tutumlarında, Öz Yeterlilik ve Benlik Saygısının Rolü
E AYKAÇ, Ö ÖZDEMİR, M SAÇIKARALI
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (2), 801-812, 2023
2023
Mutfağın Yönetim ve Organizasyonu
AG ÖZKOÇ, E AYKAÇ
Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde MUTFAK YÖNETİMİ 1, 41-56, 2021
2021
Sustainability in Tourism
F TÜRKMEN, E AYKAÇ
Academic Turkish World Studies: Tourism, Culture, Art and Architecture, 581-593, 2021
2021
Silk Road Tourism in Turkey
M TEKELİ, E AYKAÇ
Academic Turkish World Studies: Tourism, Culture, Art and Architecture, 457-477, 2021
2021
Diaspora Tourism
E AYKAÇ, ÖC APAK
Selected Academic Studies From Turkish Tourism Sector, 71-87, 2020
2020
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20