Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri (The U YENİPINAR, H KÖŞKER, S KARACAOĞLU Journal of Tourism and Gastronomy Studies 2 (1), 13-23, 2014 | 111 | 2014 |
Destinasyon Markalaşmasında Gastronominin Önemi: Van Kahvaltısı Örneği (The R KILIÇHAN, H KÖŞKER Journal of Tourism and Gastronomy Studies 3 (3), 102-115, 2015 | 75 | 2015 |
Krizlerin Turizm Sektörüne Etkileri Üzerine Bir Araştırma: 2016 Yılı Türkiye Örneği H KÖŞKER Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, 216-230, 2017 | 71 | 2017 |
Turizm lisans öğrencilerinin turizm sektöründe çalışma eğilimleri üzerine bir araştırma H Köşker, K Unur Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 14 (2), 126-141, 2017 | 42 | 2017 |
The effect of basic personality traits on service orientation and tendency to work in the hospitality and tourism industry H Köşker, K Unur, D Gursoy Journal of Teaching in Travel & Tourism 19 (2), 140-162, 2018 | 26 | 2018 |
Coğrafi İşaret Konusunda Yazılmış Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi H KÖŞKER Journal of Humanities and Tourism Research 10 (4), 775-787, 2020 | 23 | 2020 |
Osmanlı Çileği'nin Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Değerlendirilmesi H. Köşker, F. Ercan, N. Albuz Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 10 (30), 1236-1269, 2018 | 22* | 2018 |
Türkiye’de Turistik Talebin En Fazla Olduğu 10 Kentin Marka Kimlikleri Üzerine Bir Değerlendirme H. Köşker, N . Albuz, F. Ercan Gaziantep University Journal of Social Sciences 18 (1), 348-365, 2019 | 21 | 2019 |
Türkiye’de Turizm Eğitimi ve Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizme Bakış Açılarına Yönelik Araştırmaların İncelenmesi U Kamil, H KÖŞKER Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 12 (1), 44-71, 2015 | 19 | 2015 |
Van İlinde Faaliyet Gösteren KOBİ Statüsündeki Konaklama ve Seyahat İşletmelerinin Finansal Sorunlarının Analizi E. Karadeniz, K. Unur, H. Köşker, B. Zencir Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 24 (1), 85-98, 2015 | 17 | 2015 |
Türk mutfak kültüründe çorba ve coğrafi işaretli çorbalar üzerine bir değerlendirme H Köşker, Z Özbey Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 5 (3), 417-489, 2021 | 12 | 2021 |
Van Kahvaltı Salonları Hakkındaki Müşteri E-Şikâyetlerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma H Köşker Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 17 (3), 524-539, 2020 | 8 | 2020 |
Turizm Bağlamında Geleneksel Türk El Sanatı Lületaşı İşlemeciliğinin Değerlendirilmesi H KÖŞKER, S KARACAOĞLU Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 9 (18), 993-1016, 2019 | 8 | 2019 |
Van'ın turizm potansiyeli ve geliştirilebilir turizm çeşitleri H Köşker İstanbul Ün. Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2001 | 8 | 2001 |
Batı Karadeniz Bölümünün Coğrafi İşaretli Ürünlerinin Tespiti ve Bunların Turistik Önemi H Köşker Journal of Social and Humanities Sciences Research 12 (1), 22-35, 2022 | 7 | 2022 |
Ahlat'ın Kültürel Turizm Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma H KÖŞKER Mukaddime 1 (9), 189-207, 2018 | 7 | 2018 |
Ahlat'ın Kültürel Turizm Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma H KÖŞKER 18. Ulusal Turizm Kongresi, 900-910, 2018 | 7 | 2018 |
Süphan Dağı’nı Ziyaret Eden Yerli Turist Profili H KÖŞKER, M KAHYAOĞLU Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 4 (1), 75-92, 2014 | 7* | 2014 |
Ahlat Halkının Ahlat ve Turizm Kavramına Yönelik Metaforik Algıları H KÖŞKER Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 419-438, 2021 | 4 | 2021 |
Participation Motivation of Visitors of Local Food-Themed Gastronomy Festival R Kılıçhan, H Köşker Journal of Tourism and Gastronomy Studies 8 (1), 78-91, 2020 | 4 | 2020 |