Follow
Hasan Köşker
Hasan Köşker
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği
Verified email at beun.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri (The
U YENİPINAR, H KÖŞKER, S KARACAOĞLU
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 2 (1), 13-23, 2014
1102014
Destinasyon Markalaşmasında Gastronominin Önemi: Van Kahvaltısı Örneği (The
R KILIÇHAN, H KÖŞKER
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 3 (3), 102-115, 2015
752015
Krizlerin Turizm Sektörüne Etkileri Üzerine Bir Araştırma: 2016 Yılı Türkiye Örneği
H KÖŞKER
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, 216-230, 2017
712017
Turizm lisans öğrencilerinin turizm sektöründe çalışma eğilimleri üzerine bir araştırma
H Köşker, U Kamil
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 14 (2), 126-141, 2017
422017
The effect of basic personality traits on service orientation and tendency to work in the hospitality and tourism industry
H Köşker, K Unur, D Gursoy
Journal of Teaching in Travel & Tourism 19 (2), 140-162, 2018
262018
Osmanlı Çileği'nin Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Değerlendirilmesi
H. Köşker, F. Ercan, N. Albuz
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 10 (30), 1236-1269, 2018
22*2018
Coğrafi İşaret Konusunda Yazılmış Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi
H KÖŞKER
Journal of Humanities and Tourism Research 10 (4), 775-787, 2020
212020
Türkiye’de Turistik Talebin En Fazla Olduğu 10 Kentin Marka Kimlikleri Üzerine Bir Değerlendirme
H. Köşker, N . Albuz, F. Ercan
Gaziantep University Journal of Social Sciences 18 (1), 348-365, 2019
212019
Türkiye’de Turizm Eğitimi ve Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizme Bakış Açılarına Yönelik Araştırmaların İncelenmesi
U Kamil, H KÖŞKER
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 12 (1), 44-71, 2015
192015
Van İlinde Faaliyet Gösteren KOBİ Statüsündeki Konaklama ve Seyahat İşletmelerinin Finansal Sorunlarının Analizi
E. Karadeniz, K. Unur, H. Köşker, B. Zencir
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 24 (1), 85-98, 2015
172015
Türk mutfak kültüründe çorba ve coğrafi işaretli çorbalar üzerine bir değerlendirme
H Köşker, Z Özbey
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 5 (3), 417-489, 2021
122021
Van Kahvaltı Salonları Hakkındaki Müşteri E-Şikâyetlerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma
H Köşker
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 17 (3), 524-539, 2020
82020
Turizm Bağlamında Geleneksel Türk El Sanatı Lületaşı İşlemeciliğinin Değerlendirilmesi
H KÖŞKER, S KARACAOĞLU
Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 9 (18), 993-1016, 2019
82019
Van'ın turizm potansiyeli ve geliştirilebilir turizm çeşitleri
H Köşker
İstanbul Ün. Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2001
82001
Batı Karadeniz Bölümünün Coğrafi İşaretli Ürünlerinin Tespiti ve Bunların Turistik Önemi
H Köşker
Journal of Social and Humanities Sciences Research 12 (1), 22-35, 2022
72022
Ahlat'ın Kültürel Turizm Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma
H KÖŞKER
Mukaddime 1 (9), 189-207, 2018
72018
Ahlat'ın Kültürel Turizm Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma
H KÖŞKER
18. Ulusal Turizm Kongresi, 900-910, 2018
72018
Süphan Dağı’nı Ziyaret Eden Yerli Turist Profili
H KÖŞKER, M KAHYAOĞLU
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 4 (1), 75-92, 2014
7*2014
Ahlat Halkının Ahlat ve Turizm Kavramına Yönelik Metaforik Algıları
H KÖŞKER
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 419-438, 2021
42021
Participation Motivation of Visitors of Local Food-Themed Gastronomy Festival
R Kılıçhan, H Köşker
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 8 (1), 78-91, 2020
42020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20