Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 4822 | 2535 |
h-endeksi | 39 | 27 |
i10-endeksi | 84 | 65 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle17 makale
19 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Indrani DasappaPrincipal Technical Officercftri.res.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Dr. Bharath Kumar SProduct Development Managerindirafoods.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Vijaykrishnaraj MPost Doctoral Research Associate, University of Nebraska Medical Center, USAunmc.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sudha MLPrincipal Technical Officer in FMBCT,CFTRI, MYSOREcftri.res.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Bhaskar NarayanDirector, CSIR-Indian Institute of Toxicology Research (CSIR-IITR), Lucknowiitrindia.org üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ganesan PonesakkiSenior Scientist, CSIR-CLRI, Chennaicftri.res.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Shekhar KadamKerry Groupkerry.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Soumya CSenior Technical Officer, CSIR-CFTRI, Mysorecftri.res.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- C. AnandharamakrishnanDirector, CSIR- National Institute for Interdisciplinary Science & Technology, CSIR-NIISTniist.res.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Asna urooj .DOS in Food Science and Nutrition, University of mysore, Mysorefoodsci.uni-mysore.ac.in üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Anthony FardetINRAEinrae.fr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Vaibhav PorwalExecutive Product Development spices ITC Limited