Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 9051 | 6005 |
h-endeksi | 51 | 41 |
i10-endeksi | 96 | 79 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle6 makale
4 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Krassimir P. VelikovSenior Science & Program Leader at Unileverunilever.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Wahyu WijayaArcher Daniels Midland, USadm.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mohd Dona Bin SintangUniversiti Malaysia Sabahums.edu.my üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sabine DanthineUniversité de Liègeuliege.be üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Winnok De Vos; WH De VosUniversity of Antwerpuantwerpen.be üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Emmanouela FilippidiAssistant Professor, Materials Dept., University of Cretenyu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Miao, SongTeagasc Food Research Centreteagasc.ie üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Utkarsh ShahSr. Scientist, Food Research and Technologyhersheys.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Bhesh BhandariUniversity of Queenslanduq.edu.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Allison Louise BrownThe Hershey Company