Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 4410 | 3530 |
h-endeksi | 32 | 30 |
i10-endeksi | 79 | 68 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle6 makale
0 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Alireza Sadeghi MahoonakProfessor, Department of Food Science and Technology, Gorgan university of agricultural sciences andgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Yahya MaghsoudlouProfessor of Food Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mahdi KashaninejadProfessor of Food Process Eng., Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Elham AssadpourGorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran, www.gau.ac.irgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Aman Mohammad ZIAIIFARProfessor of Food Process Engineering,Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mehdi GharekhaniAssociate Professor, Islamic Azad University, Tabriz branchiaut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Mohammad Ghorbani
Associate Prof., Dept. Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and
gau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip