Takip et
H. Merve BAYRAM
H. Merve BAYRAM
gelisim.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Bioactive components and biological properties of cornelian cherry (Cornus mas L.): A comprehensive review
HM BAYRAM, SA OZTURKCAN
Journal of Functional Foods 75, 2020
572020
Vardiyalı çalışan sağlık personelinin uyku süresi ve beslenme durumunun değerlendirilmesi
H Pulat Demir, N Elkin, AY Barut, HM Bayram, S Averi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları/Istanbul Gelisim University Press, 2017
262017
Polyphenols in the prevention and treatment of non-alcoholic fatty liver disease: An update of preclinical and clinical studies
HM Bayram, FM Majoo, A Ozturkcan
Clinical Nutrition ESPEN, 2021
252021
Sporcularda Ergojenik Destekler
HM BAYRAM, A ÖZTÜRKCAN
Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi 5 (3), 641-652, 2020
192020
Intake and risk assessment of nine priority food additives in Turkish adults
HM Bayram, A Ozturkcan
Journal of Food Composition and Analysis 114, 104710, 2022
112022
Added sugars and non-nutritive sweeteners in the food supply: Are they a threat for consumers?
HM Bayram, A Ozturkcan
Clinical Nutrition ESPEN 49, 442-448, 2022
102022
Assessment of nutritional status, body composition and blood biochemical parameters of patients following Sleeve gastrectomy: 6 months follow up
N Batar, H Pulat Demir, HM Bayram
Clinical Nutrition ESPEN, 2021
102021
Monosodium Glutamate: Review on Preclinical and Clinical Reports
HM Bayram, HF Akgoz, O Kizildemir, A Ozturkcan
Biointerface Research in Applied Chemistry 13 (2), 1-27, 2023
92023
The relationship between dysphagia, oral health, masticatory performance and activities of daily living in elderly individuals as assessed by the Eating Assessment Tool
HM BAYRAM, F ILGAZ, S SEREL-ARSLAN, N DEMİR, N RAKICIOĞLU
Progress in Nutrition 23 (1), 2021
92021
The relationship between polyphenols and miRNAs: A novel therapeutic strategy for metabolic associated fatty liver disease
HM Bayram, F Eren, FE Gunes
Hepatology Forum 2 (3), 128, 2021
82021
Antosiyanince Zengin Kiraz Grubu Meyvelerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkilerini İnceleyen Klinik Çalışmalara Bir Bakış
HM BAYRAM, A ÖZTÜRKCAN
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, 230-254, 2020
82020
GIDA KATKI MADDELERİNİN MİKROBİYOTA ÜZERİNE ETKİSİ
HM Bayram, A Öztürkcan
GIDA 45 (5), 1030-1046, 2020
72020
The presence of sodium content and sodium-containing food additives in packaged foods and beverages sold in Turkey
HM Bayram, A Ozturkcan
Journal of Food Composition and Analysis 102 (September 2021), 104078, 2021
62021
Consumers’ opinions, use of food labels and knowledge of food additives
HM Bayram, A Ozturkcan
Nutrition & Food Science 53 (2), 474-485, 2023
52023
Çevresel sorunlara karşı çözüm önerileri: Güncel sürdürülebilir beslenme uygulamalarına genel bakış
B Can, HM Bayram, SA Öztürkcan
GIDA, 2021
52021
Ergogenic supplements in athletes
HM Bayram, SA Öztürkcan
Turkiye Klinikleri J Health Sci 5 (3), 641-652, 2020
52020
Ergojenik Destekler: Özel Bir Grup "Veteran Sporcular"
G ÇELİK, HM BAYRAM, A OZTURKCAN
Ulusal Spor Bilimleri Dergisi 5 (1), 104-121, 2021
42021
Effects of food additives on microbiota.
HM Bayram, SA Öztürkcan
42020
Sarkopeni ve Beslenme Yaklaşımı
HM Bayram, FE Güneş
Geriatrik Bilimler Dergisi 3 (1), 27-36, 2020
42020
Yutma bozukluğu olan yaşlı bireylerde beslenme durumu ve yaşam kalitesinin değerlendirilmesi
HM Bayram
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2016
42016
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20