Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 13908 | 7117 |
h-endeksi | 64 | 42 |
i10-endeksi | 264 | 202 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle1 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Sang-Soon KimAssistant Professor, Department of Food Engineering, Dankook Univeristydankook.ac.kr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Juming TangWashington state universitywsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jae-Won HaAssociate Professor, Department of Food & Biotechnology, Hankyong National Universityhknu.ac.kr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Murad A Al-HolyDep. Clinical Nutrition and Dietetics- Faculty of Applied Medical Sciences-Hashemite Universityhu.edu.jo üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mengshi LinProfessor at the University of Missourimissouri.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Hakdong ShinAssociate Professor, Sejong University, South Koreasejong.ac.kr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Xiaonan LuIan & Jayne Munro Chair in Food Safety, McGill Universitymcgill.ca üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Gregory R. Siragusa, Ph.D., F.A.A.M.Scout Microbiology LLC, CEO and Chief Scientific Officer
- Liu Zhihongwuhan universitywhu.edu.cn üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Dong-Hyun Kang
Professor, Dept. Food Science, Seoul National University
snu.ac.kr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip