Kültürel turizmin önemi ve tüketici tercihlerinin belirlenmesine yönelik bir çalışma İ Kızılırmak, H Kurtuldu Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi, 100-120, 2005 | 166 | 2005 |
Türkiye’de düzenlenen yerel etkinliklerin turistik çekicilik olarak kullanilmasina yönelik bir inceleme İ Kızılırmak Manas Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 8 (15), 181-196, 2006 | 163 | 2006 |
Türkiye'de Meslek Yüksekokulu Turizm-Otelcilik Programı Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Tutumlarının Demografik Değişkenlere Göre Değişimi: Anadolu, Akdeniz … MA Kozak, İ Kızılırmak Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 12 (1), 9-16, 2001 | 119 | 2001 |
Türk turizminde kokartli turist rehberlerin mevcut durumunun analizi G Çetin, İ KIZILIRMAK Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 14 …, 2012 | 111 | 2012 |
Yöresel mutfağın kırsal turizm işletmelerinde uygulanması: Uzungöl örneği İ KIZILIRMAK, A Albayrak, S Küçükali International Journal of Social and Economic Sciences 4 (1), 75-83, 2014 | 102 | 2014 |
Dünyada ve Türkiye'deki Turizm İşletmelerinde Çevre Korumaya Yönelik Uygulamalar: Amaci ve Önemi İ Kızılırmak Sosyal Bilimler Dergisi, 1-12, 2011 | 89 | 2011 |
Türkiye’de uygulanan gastronomi turları rotalarının web tabanlı analizi ve değerlendirmesi İ KIZILIRMAK, M OFLUOĞLU, L ŞİŞİK Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (Special Issue 1), 258-269, 2016 | 77 | 2016 |
Mardin’in doğal ve kültürel çekiciliklerinin destinasyon pazarlaması kapsamında incelenmesi O Atsız, İ Kızılırmak Mukaddime 8 (1), 25-41, 2017 | 52 | 2017 |
Meslek yüksekokulları turizm ve otelcilik programlarının günümüz turizm sektörünün beklentileri doğrultusunda değerlendirilmesi İ Kızılırmak Milli Eğitim Dergisi 147, 54-60, 2000 | 39 | 2000 |
Meslek yüksekokulları turizm ve otelcilik programlarının turizm sektörünün beklentileri doğrultusunda değerlendirilmesi İ Kızılırmak Milli Eğitim Dergisi 147, 88-60, 2000 | 39 | 2000 |
İnovasyon örneği olarak moleküler mutfağın istanbul’daki restoran işletmelerinde uygulanmasına yönelik bir araştırma. 14 İ Kızılırmak, A Albayrak Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı, 05-08, 2013 | 33 | 2013 |
SOSYAL TURİZMİN GELİŞİMİNDE YEREL YÖNETİMLERİN ROLÜ VE YAPILAN UYGULAMALAR İ Kizilirmak, SM Ertuğral Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi 1 (2), 33-53, 2012 | 32 | 2012 |
DENEYİMSEL PAZARLAMA KAPSAMINDA SANAL TURLARIN MÜZE ZİYARETLERİNE ETKİSİ: PANORAMA 1453 ÖRNEĞİ Ö Taşkıran, İ Kızılırmak Uygulamalı Sosyal Bilimler Dergisi 3 (1), 1-19, 2019 | 30 | 2019 |
Otel İşetmeciliğinde Müşteri Tatmini, Önemi ve Ölçme Teknikleri İ Kızılırmak Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (2), 64-70, 1995 | 30 | 1995 |
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDEKİ OTEL MİSAFİRLERİNİN SEYAHAT E-YORUMLARINA YÖNELİK BİR İÇERİK ÇÖZÜMLEMESİ İ KIZILIRMAK, Z Alrawadieh, S Aghayeva Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi 6 (14 …, 2015 | 27 | 2015 |
Destinasyon markalaşması sürecinde Doğu Karadeniz Bölgesinin doğal ve kültürel kaynaklar açısından değerlendirilmesi F Kaya Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014 | 27 | 2014 |
Gastronomik Ürünlerin Destinasyon Seçimine Olan Etkisi: Edirne İli Örneği. K ERGAN, İ KIZILIRMAK, S ERGAN Balkan & Near Eastern Journal of Social Sciences (BNEJSS) 6 (3), 2020 | 24 | 2020 |
Turlarda teknoloji kullanımı: Turistler ve turist rehberleri gözüyle bir değerlendirme S Eser, CA Çakıcı, D Babat, İ Kızılırmak Balıkesir Üniversitesi, 2019 | 23 | 2019 |
The superior destination experience G Çetin, İ Kızılırmak, M Balık Journal of Tourismology 3 (2), 33-37, 2017 | 23 | 2017 |
Turistik ürün çeşitlendirmesi: Kültür ve turizm müdürleri görüşlerine dayalı bölgesel yaklaşımlar MA Kozak, İ Kızılırmak Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 3 (5), 2006 | 21 | 2006 |