Follow
Ismail Kizilirmak
Ismail Kizilirmak
Verified email at istanbul.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Kültürel turizmin önemi ve tüketici tercihlerinin belirlenmesine yönelik bir çalışma
İ Kızılırmak, H Kurtuldu
Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi, 100-120, 2005
1662005
Türkiye’de düzenlenen yerel etkinliklerin turistik çekicilik olarak kullanilmasina yönelik bir inceleme
İ Kızılırmak
Manas Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 8 (15), 181-196, 2006
1632006
Türkiye'de Meslek Yüksekokulu Turizm-Otelcilik Programı Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Tutumlarının Demografik Değişkenlere Göre Değişimi: Anadolu, Akdeniz …
MA Kozak, İ Kızılırmak
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 12 (1), 9-16, 2001
1192001
Türk turizminde kokartli turist rehberlerin mevcut durumunun analizi
G Çetin, İ KIZILIRMAK
Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 14 …, 2012
1112012
Yöresel mutfağın kırsal turizm işletmelerinde uygulanması: Uzungöl örneği
İ KIZILIRMAK, A Albayrak, S Küçükali
International Journal of Social and Economic Sciences 4 (1), 75-83, 2014
1022014
Dünyada ve Türkiye'deki Turizm İşletmelerinde Çevre Korumaya Yönelik Uygulamalar: Amaci ve Önemi
İ Kızılırmak
Sosyal Bilimler Dergisi, 1-12, 2011
892011
Türkiye’de uygulanan gastronomi turları rotalarının web tabanlı analizi ve değerlendirmesi
İ KIZILIRMAK, M OFLUOĞLU, L ŞİŞİK
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (Special Issue 1), 258-269, 2016
772016
Mardin’in doğal ve kültürel çekiciliklerinin destinasyon pazarlaması kapsamında incelenmesi
O Atsız, İ Kızılırmak
Mukaddime 8 (1), 25-41, 2017
522017
Meslek yüksekokulları turizm ve otelcilik programlarının günümüz turizm sektörünün beklentileri doğrultusunda değerlendirilmesi
İ Kızılırmak
Milli Eğitim Dergisi 147, 54-60, 2000
392000
Meslek yüksekokulları turizm ve otelcilik programlarının turizm sektörünün beklentileri doğrultusunda değerlendirilmesi
İ Kızılırmak
Milli Eğitim Dergisi 147, 88-60, 2000
392000
İnovasyon örneği olarak moleküler mutfağın istanbul’daki restoran işletmelerinde uygulanmasına yönelik bir araştırma. 14
İ Kızılırmak, A Albayrak
Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı, 05-08, 2013
332013
SOSYAL TURİZMİN GELİŞİMİNDE YEREL YÖNETİMLERİN ROLÜ VE YAPILAN UYGULAMALAR
İ Kizilirmak, SM Ertuğral
Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi 1 (2), 33-53, 2012
322012
DENEYİMSEL PAZARLAMA KAPSAMINDA SANAL TURLARIN MÜZE ZİYARETLERİNE ETKİSİ: PANORAMA 1453 ÖRNEĞİ
Ö Taşkıran, İ Kızılırmak
Uygulamalı Sosyal Bilimler Dergisi 3 (1), 1-19, 2019
302019
Otel İşetmeciliğinde Müşteri Tatmini, Önemi ve Ölçme Teknikleri
İ Kızılırmak
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (2), 64-70, 1995
301995
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDEKİ OTEL MİSAFİRLERİNİN SEYAHAT E-YORUMLARINA YÖNELİK BİR İÇERİK ÇÖZÜMLEMESİ
İ KIZILIRMAK, Z Alrawadieh, S Aghayeva
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi 6 (14 …, 2015
272015
Destinasyon markalaşması sürecinde Doğu Karadeniz Bölgesinin doğal ve kültürel kaynaklar açısından değerlendirilmesi
F Kaya
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014
272014
Gastronomik Ürünlerin Destinasyon Seçimine Olan Etkisi: Edirne İli Örneği.
K ERGAN, İ KIZILIRMAK, S ERGAN
Balkan & Near Eastern Journal of Social Sciences (BNEJSS) 6 (3), 2020
242020
Turlarda teknoloji kullanımı: Turistler ve turist rehberleri gözüyle bir değerlendirme
S Eser, CA Çakıcı, D Babat, İ Kızılırmak
Balıkesir Üniversitesi, 2019
232019
The superior destination experience
G Çetin, İ Kızılırmak, M Balık
Journal of Tourismology 3 (2), 33-37, 2017
232017
Turistik ürün çeşitlendirmesi: Kültür ve turizm müdürleri görüşlerine dayalı bölgesel yaklaşımlar
MA Kozak, İ Kızılırmak
Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 3 (5), 2006
212006
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20