Follow
Fatma Başar
Title
Cited by
Cited by
Year
Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
F Başar, N Şen, Y Silahşör, B Başar
Journal Of Tourism and Gastronomy Studies 7 (1), 328-339, 2019
142019
ERZURUM’UN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİN TURİSTİK POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ
F Başar, B Başar, F Boztoprak
EKEV AKADEMİ DERGİSİ, 147-160, 2019
52019
Erzincan yemek kültürü
B Başar
Erzincan Valiliği Yayınları, 2019
42019
Kış Sporcuları Bakış Açısından Erzurum-Palandöken Kış Turizm Merkezinin Değerlendirilmesi
B Başar, E Güneş, G Alagöz
Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Yayınları, 2017
22017
Reflections of the Spices Mentioned in the Health Recipes Applied for Centuries by Ibn Sina on the Ottoman Palace Cuisine
F Başar, B Başar, E Akoğul
2023
Erzurum’da Gastronomik Bir Ürün: Demir Tatlısı
F Boztorak, A Çevik, B Başar
International Gastronomy Tourism Studies Congress-Kocaeli University, 2019
2019
Turistik Hediye Eşya Satıcılarının Etik Algılamaları
G Alagöz, E Güneş, B Başar
Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, 2019
2019
I. Ulusal alternatif turizm kongresi bildiri kitabı 07-09 nisan 2016, Erzincan
EYDDA GÜNCÜ, EGÖGG ALAGÖZ, ÖGMÇF Öğr, GİECÖ Gör, B BAŞAR
i Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, 2016
2016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–8