Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi F Başar, N Şen, Y Silahşör, B Başar Journal Of Tourism and Gastronomy Studies 7 (1), 328-339, 2019 | 14 | 2019 |
ERZURUM’UN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİN TURİSTİK POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ F Başar, B Başar, F Boztoprak EKEV AKADEMİ DERGİSİ, 147-160, 2019 | 5 | 2019 |
Erzincan yemek kültürü B Başar Erzincan Valiliği Yayınları, 2019 | 4 | 2019 |
Kış Sporcuları Bakış Açısından Erzurum-Palandöken Kış Turizm Merkezinin Değerlendirilmesi B Başar, E Güneş, G Alagöz Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Yayınları, 2017 | 2 | 2017 |
Reflections of the Spices Mentioned in the Health Recipes Applied for Centuries by Ibn Sina on the Ottoman Palace Cuisine F Başar, B Başar, E Akoğul | | 2023 |
Erzurum’da Gastronomik Bir Ürün: Demir Tatlısı F Boztorak, A Çevik, B Başar International Gastronomy Tourism Studies Congress-Kocaeli University, 2019 | | 2019 |
Turistik Hediye Eşya Satıcılarının Etik Algılamaları G Alagöz, E Güneş, B Başar Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, 2019 | | 2019 |
I. Ulusal alternatif turizm kongresi bildiri kitabı 07-09 nisan 2016, Erzincan EYDDA GÜNCÜ, EGÖGG ALAGÖZ, ÖGMÇF Öğr, GİECÖ Gör, B BAŞAR i Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, 2016 | | 2016 |