Takip et
Elvan Ocak
Elvan Ocak
yyu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Effects of Rhizobium, arbuscular mycorrhiza and whey applications on some properties in chickpea (Cicer arietinum L.) under irrigated and rainfed conditions 1—Yield, yield …
M Erman, S Demir, E Ocak, Ş Tüfenkçi, F Oğuz, A Akköprü
Field Crops Research 122 (1), 14-24, 2011
1812011
Effects of arbuscular mycorrhizal fungus, humic acid, and whey on wilt diseasecaused by Verticillium dahliae Kleb. in three solanaceous crops
S Demir, S ŞENSOY, E Ocak, Ş TÜFENKCİ, ED Durak, C Erdinc, ...
Turkish Journal of Agriculture and Forestry 39 (2), 300-309, 2015
532015
Some chemical characteristics of edible wild Rhubarb species (Rheum ribes L.)
S Andiç, Y Tunçtürk, E Ocak, S Köse
Res J Agric Biol Sci 5 (6), 973-7, 2009
482009
Volatile compounds of Van Herby cheeses produced with raw and pasteurized milks from different species
E Ocak, I Javidipour, Y Tuncturk
Journal of Food Science and Technology 52, 4315-4323, 2015
432015
Yoğurtta lezzet bileşenlerinin oluşumu ve bu oluşum üzerine etki eden faktörler
Ş Köse, E Ocak
Akademik Gıda 12 (2), 101-107, 2014
412014
Van yöresinde yetiştirilen Nordus koyunlarının süt bileşimi ve süt verim özellikleri
E OCAK, M BİNGÖL, Ö GÖKDAL
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 19 (2), 85-89, 2009
402009
Farklı süt türlerinden üretilen Van Otlu peynirlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri ile proteoliz profillerinde olgunlaşma sürecinde meydana gelen değişimler
Y Tunçtürk, E Ocak, Ş Köse
Gıda 39 (3), 163-170, 2014
362014
Covid-19 (Yeni Koronavirüs) salgınının neden olduğu krizin yiyecek içecek işletmeleri üzerindeki etkisinin değerlendirilmesi
C Okat, V Bahçeci, E OCAK
International Journal of Contemporary Tourism Research 4 (2), 201-218, 2020
292020
Farklı homojenizasyon basıncı derecelerinin Kaşar peynirinin kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerine etkisi
Y Tunçtürk, E Ocak, Ö Zorba
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 20 (2), 88-99, 2010
282010
The effects of fortifying milk with Cu, Fe and Zn minerals on the production and texture of yoghurt.
E Ocak, Ș Köse
Journal of Food, Agriculture & Environment 8 (2), 122-125, 2010
242010
Antimicrobial and antioxidant properties of sirmo (Allium vineale L.), mendi (Chaerophyllum macropodum Boiss.) and siyabo (Ferula rigidula DC.)
K Şenol, E Ocak
Gıda 43 (2), 294-302, 2018
232018
Van Otlu peynirinin üretimi ve mineral madde içeriği
E Ocak, Ş Köse
Gıda 40 (6), 343-348, 2015
232015
Effects of humic acid, whey and Arbuscular Mycorrhizal Fungi (AMF) applications on seedling growth and Fusarium wilt in zucchini (Cucurbita pepo L.).
S Sensoy, E Ocak, S Demir, S Tufenkci
232013
Changes occurring in plain, straining and winter yoghurt during the storage periods
S Köse, E Ocak
African Journal of Biotechnology 10 (9), 1646-1650, 2011
212011
Do consumption of Kargi Tulum cheese meet daily requirements for minerals and trace elements?
SS Kirdar, Ș Kose, İ Gun, E Ocak, Ö Kursun
202015
Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri
E Ocak, Y Tunçtürk, I Javidipour, Ş Köse
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 25 (2), 164-173, 2015
202015
Fortification of milk with mineral elements
E Ocak, R Rajendram
Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health …, 2013
192013
Van ve yöresinde üretilen kış yoğurtlarının duyusal, mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal nitelikleri üzerine bir araştırma
E Ocak
Fen Bilimleri Enstitüsü, 1996
191996
A research on milk yield, milk composition and body weights of Anatolian buffaloes
A Yilmaz, E Ocak, S Kose
Indian Journal of Animal Research 51 (3), 564-569, 2017
172017
Determination of antioxidant and antimicrobial activity of Herby cheese
S Kose, E Ocak
Journal of Food Processing and Preservation 44 (11), e14841, 2020
142020
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20