Effects of Rhizobium, arbuscular mycorrhiza and whey applications on some properties in chickpea (Cicer arietinum L.) under irrigated and rainfed conditions 1—Yield, yield … M Erman, S Demir, E Ocak, Ş Tüfenkçi, F Oğuz, A Akköprü Field Crops Research 122 (1), 14-24, 2011 | 180 | 2011 |
Effects of arbuscular mycorrhizal fungus, humic acid, and whey on wilt diseasecaused by Verticillium dahliae Kleb. in three solanaceous crops S Demir, S ŞENSOY, E Ocak, Ş TÜFENKCİ, ED Durak, C Erdinc, ... Turkish Journal of Agriculture and Forestry 39 (2), 300-309, 2015 | 53 | 2015 |
Some chemical characteristics of edible wild Rhubarb species (Rheum ribes L.) S Andiç, Y Tunçtürk, E Ocak, S Köse Res J Agric Biol Sci 5 (6), 973-7, 2009 | 48 | 2009 |
Volatile compounds of Van Herby cheeses produced with raw and pasteurized milks from different species E Ocak, I Javidipour, Y Tuncturk Journal of Food Science and Technology 52, 4315-4323, 2015 | 42 | 2015 |
Yoğurtta lezzet bileşenlerinin oluşumu ve bu oluşum üzerine etki eden faktörler Ş Köse, E Ocak Akademik Gıda 12 (2), 101-107, 2014 | 41 | 2014 |
Van yöresinde yetiştirilen Nordus koyunlarının süt bileşimi ve süt verim özellikleri E OCAK, M BİNGÖL, Ö GÖKDAL Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 19 (2), 85-89, 2009 | 40 | 2009 |
Farklı süt türlerinden üretilen Van Otlu peynirlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri ile proteoliz profillerinde olgunlaşma sürecinde meydana gelen değişimler Y Tunçtürk, E Ocak, Ş Köse Gıda 39 (3), 163-170, 2014 | 36 | 2014 |
Covid-19 (Yeni Koronavirüs) salgınının neden olduğu krizin yiyecek içecek işletmeleri üzerindeki etkisinin değerlendirilmesi C Okat, V Bahçeci, E OCAK International Journal of Contemporary Tourism Research 4 (2), 201-218, 2020 | 29 | 2020 |
Farklı homojenizasyon basıncı derecelerinin Kaşar peynirinin kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerine etkisi Y Tunçtürk, E Ocak, Ö Zorba Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 20 (2), 88-99, 2010 | 28 | 2010 |
The effects of fortifying milk with Cu, Fe and Zn minerals on the production and texture of yoghurt. E Ocak, Ș Köse Journal of Food, Agriculture & Environment 8 (2), 122-125, 2010 | 24 | 2010 |
Antimicrobial and antioxidant properties of sirmo (Allium vineale L.), mendi (Chaerophyllum macropodum Boiss.) and siyabo (Ferula rigidula DC.) K Şenol, E Ocak Gıda 43 (2), 294-302, 2018 | 23 | 2018 |
Van Otlu peynirinin üretimi ve mineral madde içeriği E Ocak, Ş Köse Gıda 40 (6), 343-348, 2015 | 23 | 2015 |
Effects of humic acid, whey and Arbuscular Mycorrhizal Fungi (AMF) applications on seedling growth and Fusarium wilt in zucchini (Cucurbita pepo L.). S Sensoy, E Ocak, S Demir, S Tufenkci | 23 | 2013 |
Changes occurring in plain, straining and winter yoghurt during the storage periods S Köse, E Ocak African Journal of Biotechnology 10 (9), 1646-1650, 2011 | 21 | 2011 |
Do consumption of Kargi Tulum cheese meet daily requirements for minerals and trace elements? SS Kirdar, Ș Kose, İ Gun, E Ocak, Ö Kursun | 20 | 2015 |
Farklı Tür Sütlerinden Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Boyunca Meydana Gelen Değişiklikler: II. Mikrobiyolojik Değişiklikler, Lipoliz ve Serbest Yağ Asitleri E Ocak, Y Tunçtürk, I Javidipour, Ş Köse Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 25 (2), 164-173, 2015 | 20 | 2015 |
Van ve yöresinde üretilen kış yoğurtlarının duyusal, mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal nitelikleri üzerine bir araştırma E Ocak Fen Bilimleri Enstitüsü, 1996 | 19 | 1996 |
A research on milk yield, milk composition and body weights of Anatolian buffaloes A Yilmaz, E Ocak, S Kose Indian Journal of Animal Research 51 (3), 564-569, 2017 | 17 | 2017 |
Fortification of milk with mineral elements E Ocak, R Rajendram Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health …, 2013 | 17 | 2013 |
VAN VE YÖRESİNDE ÜRETİLEN ÇÖKELEKLERİN MİKROBİYOLOJİK, KİMYASAL, FİZİKSEL VE DUYUSAL NİTELİKLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA S AĞAOĞLU Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 44 (01), 1997 | 14 | 1997 |