Takip et
Y. Kemal Özekici
Y. Kemal Özekici
adiyaman.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Turizm alanında yazılan lisansüstü tezlere yönelik bibliyometrik bir analiz
A Tayfun, FN Küçükergin, E Aysen, A Eren, YK Özekici
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi, 50-69, 2016
1072016
BİR TURİZM ÇEŞİTLİLİĞİ OLARAK FESTİVAL ETKİNLİKLERİNİN SINIFLANDIRILMASI: TÜRKİYE ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
İ Giritlioğlu, A Olcay, YK Özekici
Ordu üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü sosyal bilimler araştırmaları …, 2015
1042015
YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET HATALARI, TELAFİ YÖNTEMLERİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLİŞKİSİ (GAZİANTEP ÖRNEĞİ).
A Olcay, YK Özekici
Journal of International Social Research 8 (41), 2015
402015
Yeni Gelişen Destinasyonlarda Turizm Algısı: Yozgat Üzerine Bir Alan Araştırması
K Ünlüönen, YK Özekici
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 5 (4), 466-488, 2017
322017
The role of COVID-19 anxiety and social contact within technology readiness and acceptance model for virtual reality
YK Özekici, KG Küçükergin
Journal of Vacation Marketing 29 (4), 498-521, 2023
272023
SAKİN ŞEHİR PRENSİPLERİNİN HALFETİ'NİN YEREL MUTFAK ÜZERİNDEKİ ETKİSİNDE YEREL HALKIN TUTUMU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA.
A OLCAY, İ GİRİTLİOĞLU, YK ÖZEKİCİ
Journal of International Social Research 10 (51), 2017
202017
TÜRKİYE’DEKİ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ PLAN VE POLİTİKALARINDA TURİZM SEKTÖRÜNÜN YERİ
YK ÖZEKİCİ, CE SİLİK
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi, 58-79, 2017
162017
Reflection of acculturation in tourism: A systematic literature review
YK Özekici, K Ünlüönen
International Journal of Tourism Anthropology 7 (3-4), 284-308, 2019
152019
Yiyecek-içecek işletmelerinde karşılaşılan hizmet hata ve telafilerinin değerlendirilmesi
YK Özekici
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2016
142016
Extending Value-Belief and Norm Theory with Social Identity for Preventing Food Waste at Restaurants
YK ÖZEKİCİ
Turizm Akademik Dergisi 9 (2), 273-291, 2022
132022
Otel sahip ve yöneticilerinin stajyer öğrencilerin performanslarına ilişkin değerlendirmeleri: Gaziantep örneği
A Olcay, E Çıkmaz, YK Özekici, E İnce
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi 2 (1), 65-85, 2017
122017
Problematic customer behaviours and their triggers: the perspective of restaurant employees
YK Özekici, K Ünlüönen
Journal of Hospitality and Tourism Insights 5 (3), 663-686, 2022
112022
Turizm Odaklı Kültürel Dönüşümü Açıklayıcı Bir Temel: Kültürleşme Teorisi
YK ÖZEKİCİ, K ÜNLÜÖNEN
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 16 (3), 470-492, 2019
82019
RESTORANLARDA ALGILANAN ADALET VE TELAFİ MEMNUNİYETİNİN MEMNUNİYET VE SADAKAT ÜZERİNDEKİ ROLÜ: ADALET TEORİSİNE DAYALI BİR ARAŞTIRMA1 Atınç OLCAY2 Yakup Kemal ÖZEKİCİ3
MMVES ÜZERİNDEKİ
Cumhuriyet Üniversitesi İİBF Dergisi, 2018
8*2018
A literature review on tourism studies based on technology acceptance model (2000-2021)
YK Ozekici
University of South Florida (USF) M3 Publishing 16 (9781955833080), 5, 2022
72022
Turizm ve Ödemeler Bilançosu Açısından Akdeniz Çanağında Bulunan Destinasyonlar Üzerine Bir Değerlendirme
K ÜNLÜÖNEN, YK ÖZEKİCİ
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi, 1-31, 2018
72018
THANA TOURISM, ACININ VÜCUT BULDUĞU NOKTALAR: 15 TEMMUZ KALKIġMASI
FN Küçükergin, YK Özekici, AT HASSAN
Journal of Recreation and Tourism Research 4 (Special Issue 1), 169-183, 2017
62017
Uncovering the perceptions and exploratory antecedents of artificial intelligence-backed robotic technology in the restaurant industry
YK Ozekici, CE Silik, A Usakli
Journal of Foodservice Business Research, 1-31, 2024
52024
Restoranlar için insansı robotların kabulünde kuşaklar arası farklılığın düzenleyici rolü: Sosyalleşme ve yenilikçilik ile BTKKT modeline yönelik bir genişletme çalışması
YK Özekici
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (2), 635-663, 2022
42022
Bir Küresel Tüketim Kültürü Aracı: Turizm
YK ÖZEKİCİ, K ÜNLÜÖNEN
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi 2 (7), 508-524, 2019
42019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20