Follow
İrem Damar
İrem Damar
Unknown affiliation
Verified email at trakya.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Antioxidant capacity and anthocyanin profile of sour cherry (Prunus cerasus L.) juice
İ Damar, A Ekşi
Food chemistry 135 (4), 2910-2914, 2012
1452012
Fouling behavior of poly (ether) sulfone ultrafiltration membrane during concentration of whey proteins: Effect of hydrophilic modification using atmospheric pressure argon jet …
ID Huner, HA Gulec
Colloids and Surfaces B: Biointerfaces 160, 510-519, 2017
312017
Concentration of whey proteins by ultrafiltration: Comparative evaluation of process effectiveness based on physicochemical properties of membranes
I Damar, K Cinar, HA Gulec
International Dairy Journal 111, 104823, 2020
252020
Vişne suyunun antosiyanin profili ve antioksidan kapasitesi
İ Damar
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2010
122010
Effect of gas type and application distance on atmospheric pressure plasma jet-treated flax composites
U Huner, HA Gulec, I Damar Huner
Journal of Reinforced Plastics and Composites 36 (17), 1197-1210, 2017
112017
Atmospheric pressure plasma jet treatment of wheat straw for improved compatibility in epoxy composites
U Huner, HA Gulec, I Damar Huner
Journal of Applied Polymer Science 135 (6), 45828, 2018
72018
Ultrasound-assisted extraction of phenolic compounds in blackthorn (Prunus spinosa L.): characterization, antioxidant activity and optimization by response surface …
I Damar, E Yilmaz
Journal of Food Measurement and Characterization 17 (2), 1467-1479, 2023
62023
Valorization of spinach roots for recovery of phenolic compounds by ultrasound-assisted extraction: characterization, optimization, and bioaccessibility
H Ozcan, I Damar
European Food Research and Technology 249 (7), 1899-1913, 2023
32023
Surface free energy analysis of polymeric ultrafiltration membranes used in food industry: a comparison of different approaches.
İD Hüner, HA Güleç
22016
Vişne suyunun antosiyanin profili ve antioksidan kapasitesi. Ankara Üniversitesi
İ Damar
Fen Bilimleri Enstitüsü Sayfa Sayısı 81, 2010
22010
Hydrophilic modification of poly (ether) sulfone membrane by atmospheric pressure argon jet plasma: pH dependence of ultrafiltration performance and cleaning efficiency
I Damar, HA Gulec
Journal of Food Process Engineering 44 (5), e13677, 2021
12021
Salar Baba Oğuznamesi (inceleme-metin-tercüme-dizin)
M Güler
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2010
12010
DETERMINATION OF SURFACE CHARACTERISTIC OF ATMOSPHERIC PRESSURE PLASMA MODIFIED POLYMERIC ULTRAFILTRATION MEMBRANE VIA CONTACT ANGLE MEASUREMENTS
ID Hunera, HA Guleca
The Online Journal of Science and Technology 7 (1), 47, 2017
2017
GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANILAN POLİMERİK YAPIDA ULTRAFİLTRASYON MEMBRANLARININ SERBEST YÜZEY ENERJİSİ ANALİZİNDE FARKLI YAKLAŞIMLARIN KARŞILAŞTIRILMASI
İD Hüner, HA Güleç
Gıda 41 (2), 77-84, 2016
2016
Peynir altı suyunun saflaştırılmasında kullanılan plazma modifiye mebranların kirlenme karakteristiklerinin incelenmesi
İ Damar Hüner
Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016
2016
Vişne suyunun antosiyanin profili ve antioksidan kapasitesi ve işleme sırasında değişimi
A EKŞİ, İ DAMAR, S KARAV
2009
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE MİKROPLASTİK VARLIĞI, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ VE MİKROPLASTİK AYIRMA YÖNTEMLERİ
FH DEMİR, İ DAMAR, E YILMAZ
Gıda 49 (2), 205-222, 0
Civcivlerde enfeksiyöz bronşitis virusu M-41 suşu ve bordetella avium ile oluşturulan deneysel enfeksiyonda patomorfolojik bulguların incelenmesi
MF Bozkurt
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 0
Biyoaktif peptitlerin ve proteinlerin antioksidan aktiviteleri ve fonksiyonel gıdalarda kullanılabil
AGİ DAMAR, F KARADENİZ
AVRUPA ÜLKELERİNDE TİCARİ SOFRALIK ZEYTİN İLE ZEYTİNYAĞI ÜRETİM TEKNİKLERİ KONUSUNDA EĞİTİM-I-ZEYTİNCİLİK ARAŞTIRMA SAHASI
İ Damar, E Demirok, Ö Turhan, MÖ Ekim, E Hastaoğlu, G Açıkgöz, ...
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20