Follow
Zafer Gönülalan
Zafer Gönülalan
University of Erciyes Turkey, Faculty of Veterinary Medicine
Verified email at erciyes.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Kayseri ilinde satışa sunulan sığır kıymalarının mikrobiyolojik kalitesi
Z Gönülalan, A Köse
FÜ Sağlık Bil Derg 17 (1), 49-53, 2003
262003
KAYSERİ İLİNDE KÖY PAZARLARINDA SATILAN TAZE PEYNİRLERDE ENTEROHEMORAJİK ESCHERICHIA COLI O157: H7 SUŞUNUN ARAŞTIRILMASI
GF GÜMÜŞSOY, Z GÖNÜLALAN
Sağlık bilimleri dergisi 14 (1), 13-19, 2005
212005
Fermented Cyprinus carpio L. sausage
A Arslan, AH DİNÇOĞLU, Z GÖNÜLALAN
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 25 (5), 667-673, 2001
202001
AMASYA İLİNDE SATIŞA SUNULAN BEYAZ PEYNİRLERDE AFLATOKSİN M1, RUTUBET VE ASİDİTE DEĞERLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Y Alkan, Z GÖNÜLALAN
Sağlık Bilimleri Dergisi 15 (2), 91-99, 2006
182006
Kayseri ilinde satışa sunulan manda yoğurtlarının mikrobiyolojik kalitesi
N ERTAŞ, AL Serhat, F KARADAL, Z GÖNÜLALAN
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 40 (1), 83-89, 2014
172014
Kayseri bölgesinde tüketime sunulan çiğ sütlerde Staphylococcus aureus ve enterotoksin varlığının araştırılması
S Yılmaz, Z Gönülalan
Erciyes Üniv Sağlık Bil Enst Sağlık Bil Derg 19 (1), 26-33, 2010
172010
Occurrence and antimicrobial resistance of Salmonella enterica subsp. enterica serovars Typhimurium, Enteritidis, and Typhi isolated from chicken eggs and poultry products
S Al, H Hizlisoy, NE ONMAZ, Y Yildirim, Z GÖNÜLALAN
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 40 (6), 737-743, 2016
162016
Farkl› Starter Kültür Kombinasyonlar› n› n Fermente Sucuklardaki Etkileri
Z Gönülalan, A Arslan, A Köse
Turk J Vet Anim Sci 28, 7-16, 2004
152004
Antimicrobial resistance profiles and virulence factors of Escherichia coliO157 collected from a poultry processing plant
H Hizlisoy, S Al, NE ONMAZ, Y Yildirim, Z Gönülalan, KS GÜMÜŞSOY
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 41 (1), 65-71, 2017
142017
Bütün Yönleriyle Doğal Fermente Ürün Kımız
RAA Tegin, Z Gönülalan
Manas Journal of Enginering 2 (1), 21-34, 2014
142014
Kayseri Bölgesi Kuyu Sularındaki Nitrat ve Nitrit Düzeyleri.
N Ertaş, Z Gönülalan, Y YILDIRIM, AL Serhat, F Karadal
Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University/Erciyes …, 2013
142013
Analysis of microbiological and chemical qualities of vacuumed and unvacuumed mirror carp (Cyprinus carpino L.) pastrami
A ARSLAN, C ÇELİK, Z GÖNÜLALAN, G ATEŞ, F KÖK, A KAYA
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 21 (1), 23-29, 1997
141997
Tavuk karkas kısımları ve karkas yıkama sularında Listeria türlerinin incelenmesi
A Arslan, Z Gönülalan, F Kök, AH Dinçoğlu
Turkish Journal Veterinary Animal Science 2, 305-308, 1999
131999
Antibiotic resistance gene profiles of Staphylococcus aureus isolated from foods of animal origin
H Hızlısoy, N Ertaş Onmaz, F Karadal, S Al, Y Yıldırım, Z Gönülalan, ...
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi 24, 2018
122018
All aspects of koumiss, the natural fermented product
RAA Tegin, Z Gönülalan
MANAS Journal of Engineering 2 (1), 23-34, 2014
112014
Kayseri ilinde satılan çiğ sütlerde Staphylococcus aureus ve enterotoksinlerinin varlığı üzerine araştırmalar
N Ertaş, Z Gönülalan
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi 24 (1), 11-15, 2010
112010
Effects of different starter culture combinations on fermented sausages
Z GÖNÜLALAN, ALİ ARSLAN, ALİ KÖSE
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 28 (1), 7-16, 2004
112004
Kayseri İlinde Satışa Sunulan Çiğ Köftelerde Enterobacteriaceae Grubu Bakteriler ve Enterohemorrhagic Escherichia coli O157: H7 Varlığının Araştırılması
N Ertaş, Z GÖNÜLALAN
Erciyes üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7 (1), 1-6, 2010
102010
TOPLU YEMEK ÜRETİMİ YAPILAN BİR TESİSİN HACCP PLANININ MİKROBİYOLOJİK İNDİKATÖRLER YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
B Elverir, Z Gönülalan
Sağlık Bilimleri Dergisi 19 (1), 42-50, 2010
102010
Gümüş balığından fermente sucuk üretimi üzerine deneysel çalışmalar
ALİ ARSLAN, AH DİNÇOĞLU, Z GÖNÜLALAN
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7 (1), 47-54, 2001
102001
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20