Follow
Zafer Gönülalan
Zafer Gönülalan
University of Erciyes Turkey, Faculty of Veterinary Medicine
Verified email at erciyes.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Kayseri ilinde satışa sunulan sığır kıymalarının mikrobiyolojik kalitesi
Z Gönülalan, A Köse
FÜ Sağlık Bil Derg 17 (1), 49-53, 2003
282003
KAYSERİ İLİNDE KÖY PAZARLARINDA SATILAN TAZE PEYNİRLERDE ENTEROHEMORAJİK ESCHERICHIA COLI O157: H7 SUŞUNUN ARAŞTIRILMASI
GF Gümüşsoy, Z Gönülalan
Sağlık bilimleri dergisi 14 (1), 13-19, 2005
242005
Fermented Cyprinus carpio L. sausage
A Arslan, AH DİNÇOĞLU, Z GÖNÜLALAN
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 25 (5), 667-673, 2001
242001
KAYSERİ BÖLGESİNDE TÜKETİME SUNULAN ÇİĞ SÜTLERDE STAPHYLOCOCCUSAUREUS VE ENTEROTOKSİN VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
S Yılmaz, Z Gönülalan
Sağlık Bilimleri Dergisi 19 (1), 26-33, 2010
212010
Farkl› Starter Kültür Kombinasyonlar› n› n Fermente Sucuklardaki Etkileri
Z Gönülalan, A Arslan, A Köse
Turk J Vet Anim Sci 28, 7-16, 2004
212004
Kayseri ilinde satışa sunulan manda yoğurtlarının mikrobiyolojik kalitesi
N Ertaş, S Al, F Karadal, Z Gönülalan
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 40 (1), 83-89, 2014
202014
Amasya ilinde satışa sunulan beyaz peynirlerde aflatoksin M1, rutubet ve asidite değerleri üzerine bir araştırma
Y Alkan
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2006
202006
Occurrence and antimicrobial resistance of Salmonella enterica subsp. enterica serovars Typhimurium, Enteritidis, and Typhi isolated from chicken eggs and poultry products
S Al, H Hizlisoy, NE ONMAZ, Y Yildirim, Z GÖNÜLALAN
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 40 (6), 737-743, 2016
182016
Kayseri ilinde satılan çiğ sütlerde Staphylococcus aureus ve enterotoksinlerinin varlığı üzerine araştırmalar
N Ertaş, Z Gönülalan
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi 24 (1), 11-15, 2010
162010
Antimicrobial resistance profiles and virulence factors of Escherichia coliO157 collected from a poultry processing plant
H Hizlisoy, S Al, NE ONMAZ, Y Yildirim, Z Gönülalan, KS GÜMÜŞSOY
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 41 (1), 65-71, 2017
142017
Bütün Yönleriyle Doğal Fermente Ürün Kımız
RAA Tegin, Z Gönülalan
Manas Journal of Enginering 2 (1), 21-34, 2014
142014
TOPLU YEMEK ÜRETİMİ YAPILAN BİR TESİSİN HACCP PLANININ MİKROBİYOLOJİK İNDİKATÖRLER YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
B Elverir, Z Gönülalan
Sağlık Bilimleri Dergisi 19 (1), 42-50, 2010
142010
Analysis of microbiological and chemical qualities of vacuumed and unvacuumed mirror carp (Cyprinus carpino L.) pastrami
A ARSLAN, C ÇELİK, Z GÖNÜLALAN, G ATEŞ, F KÖK, A KAYA
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 21 (1), 23-29, 1997
141997
Clonal diversity and antifungal susceptibility of Candida spp. recovered from cow milk
H Hizlisoy, N Ertas Onmaz, S Al, F Karadal, Y Yildirim, Z Gonulalan, ...
Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka 70 (1), 40-49, 2020
132020
Antibiotic resistance gene profiles of Staphylococcus aureus isolated from foods of animal origin
H Hızlısoy, N Ertaş Onmaz, F Karadal, S Al, Y Yıldırım, Z Gönülalan, ...
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi 24, 2018
132018
All aspects of koumiss, the natural fermented product
RAA Tegin, Z Gönülalan
MANAS Journal of Engineering 2 (1), 23-34, 2014
132014
Kayseri Bölgesi Kuyu Sularındaki Nitrat ve Nitrit Düzeyleri.
N Ertaş, Z Gönülalan, Y YILDIRIM, AL Serhat, F Karadal
Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University/Erciyes …, 2013
132013
Effects of different starter culture combinations on fermented sausages
Z GÖNÜLALAN, ALİ ARSLAN, ALİ KÖSE
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 28 (1), 7-16, 2004
132004
Tavuk karkas kısımları ve karkas yıkama sularında Listeria türlerinin incelenmesi
A Arslan, Z Gönülalan, F Kök, AH Dinçoğlu
Turkish Journal Veterinary Animal Science 2, 305-308, 1999
131999
Sütte antibiyotik kalıntı durumunun incelenmesi
H Hızlısoy
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 (2), 169-178, 2018
112018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20