Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 6185 | 3233 |
h-endeksi | 37 | 27 |
i10-endeksi | 91 | 70 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle11 makale
2 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Dasha MihaylovaPhD, Assoc. Prof., Biotechnology, University of Food Technologiesuft-plovdiv.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Zlatka Alexieva; Zlatka Aleksieva; Zlatk...assoc. prof. Microbilal Geneticsmicrobio.bas.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- ANNA LANTEUNIVERSITY OF PADOVAunipd.it üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Petko DenevInstitute of Organic Chemistry with Centre of Phytochemistry, Bulgarian Academy of Sciencesorgchm.bas.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Denica BlazhevaUniversity of Food Technologiesuft-plovdiv.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Panteley DenevUFT Plovdivuft-plovdiv.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Aleksandar SlavchevUniversity of Food Technologiesuft-plovdiv.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Manol OgnyanovLaboratory "Biologically Active Substances - Plovdiv"orgchm.bas.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ivan GitsovState University of New Yorksyr.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- R. TSENKOVAProfessor, Kobe University, Japankobe-u.ac.jp üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Atanas PavlovUniversity of Food Technologies, Plovdiv, Bulgariauft-plovdiv.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Albert Krastanov
Professor, University of Food Technologies
uft-plovdiv.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip