Follow
Bartu Eren Güneşliol
Bartu Eren Güneşliol
Verified email at duzce.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Dairy lactic acid bacteria and their potential function in dietetics: The food–gut-health axis
D Ağagündüz, B Yılmaz, TÖ Şahin, BE Güneşliol, Ş Ayten, P Russo, ...
Foods 10 (12), 3099, 2021
432021
Lactic acid bacteria as pro-technological, bioprotective and health-promoting cultures in the dairy food industry
D Ağagündüz, TÖ Şahin, Ş Ayten, B Yılmaz, BE Güneşliol, P Russo, ...
Food Bioscience 47, 101617, 2022
122022
Association of physical activity and nutrition with telomere length, a marker of cellular aging: a comprehensive review
BE Güneşliol, E Karaca, D Ağagündüz, ZA Acar
Critical reviews in food science and nutrition 63 (5), 674-692, 2023
92023
Evaluation of Dietary Intake and Body Composition of Collegiate American Football Players
B Güneşliol, M Baş
Progress In Nutrition 23 (4), 2021
12021
Korumalı futbol sporcularının beslenme alışkanlıkları ve vücut kompozisyonlarının değerlendirilmesi
BE Güneşliol
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2019
12019
Besin Öğeleri Genetikten Nasıl Etkilenir?
B Güneşliol
Akademisyen Kitabevi, 2023
2023
Enginar Yaprağı Ekstratının Hiperlipidemi Üzerine Etkisi
M İNCE PALAMUTOĞLU, B GÜNEŞLİOL, K KARACA ÇELİK
Gece Kitaplığı, 2022
2022
Evaluation Of The Association Between Obesity, Dietary Phytochemical Index, and Breast Cancer Risk and Knowledge Level
G Çalışkan, B GÜNEŞLİOL, N Akçadağ, N Tek
Progress in Nutrition 24 (3), 2022
2022
Perhiz Mutfağı
B Güneşliol
Detay Yayıncılık, 2022
2022
Vejetaryen Diyetlerin Beslenme Boyutları
A GÜL KOYUNCU, İ ÖZTÜRK, E YILMAZ AKYÜZ, B GÜNEŞLİOL, ...
tym Tıbbi Yayınlar Merkezi, 2021
2021
Sporcu Belenmesi
B Güneşliol, K Karaca Çelik
Tıbbi Yayınlar Merkezi, 2021
2021
Domestic Cooking, BMI, and Factors Determining Women’s Involvement–TDHS-2013 Study Findings
B Kalyoncu, T Merdol, G Yıldırım, Ö Çetiner, B Güneşliol, A Dağ, T Adalı
2020
Dietitians' Expectations From The Food Industry Regarding Preventing Obesity During The Covid-19 Pandemic
B YILMAZ, T ŞAHİN, B GÜNEŞLİOL, Ş AYTEN, Z KALYONCU ATASOY, ...
Food Bioscience
D Agagündüz, TÖ Sahin, S Ayten, B Yılmaz, BE Günesliol, P Russo, ...
SERT KABUKLU YEMİŞLERİN TÜKETİMİ İLE TELOMER UZUNLUĞU ARASINDAKİ İLİŞKİ
B Güneşliol, N Tek
SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENMEDE BİTKİSEL PROTEİN KAYNAKLARININ ÖNEMİ
B Güneşliol, N Tek
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–16