Follow
Tahir Yücel
Tahir Yücel
Van Yüzüncü Yıl Üniverstesi
Verified email at yyu.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Karpuz Çekirdeklerinin Bazı Kimyasal Özellikleri ve Kavurma İşleminin Karpuz Çekirdeği Yağının Oksidasyonu Üzerine Etkisi
D Köçeroğlu, T Yücel, E Bakkalbaşı, İ Cavidoğlu
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 8 (6), 1341-1347, 2020
32020
Some chemical properties of watermelon seeds and the effect of roasting process on the oxidation of watermelon seed oil.
D Köçeroğlu, T Yücel, E Bakkalbaşı, İ Cavidoğlu
22020
Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Metodu ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini
T YÜCEL, İ CAVİDOĞLU
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 28 (2), 510-523, 2023
12023
Evaluation the kinetic of peroxide and hexanal formation in ascorbyl palmitate incorporated sunflower oil during accelerated oxidation
P Kavran, T Yücel, E Bakkalbaşı, HA Güleç, İ Cavidoğlu
Grasas y Aceites 75 (1), e536-e536, 2024
2024
Mısırözü Yağı ve Zeytinyağında Hekzanal Tayini
N Çelik, T Yücel, İ Cavidoğlu
Journal of the Institute of Science and Technology 13 (4), 2634-2645, 2023
2023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–5