Karpuz Çekirdeklerinin Bazı Kimyasal Özellikleri ve Kavurma İşleminin Karpuz Çekirdeği Yağının Oksidasyonu Üzerine Etkisi D Köçeroğlu, T Yücel, E Bakkalbaşı, İ Cavidoğlu Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 8 (6), 1341-1347, 2020 | 3 | 2020 |
Some chemical properties of watermelon seeds and the effect of roasting process on the oxidation of watermelon seed oil. D Köçeroğlu, T Yücel, E Bakkalbaşı, İ Cavidoğlu | 2 | 2020 |
Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Metodu ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini T YÜCEL, İ CAVİDOĞLU Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 28 (2), 510-523, 2023 | 1 | 2023 |
Evaluation the kinetic of peroxide and hexanal formation in ascorbyl palmitate incorporated sunflower oil during accelerated oxidation P Kavran, T Yücel, E Bakkalbaşı, HA Güleç, İ Cavidoğlu Grasas y Aceites 75 (1), e536-e536, 2024 | | 2024 |
Mısırözü Yağı ve Zeytinyağında Hekzanal Tayini N Çelik, T Yücel, İ Cavidoğlu Journal of the Institute of Science and Technology 13 (4), 2634-2645, 2023 | | 2023 |