Paydaşların gözüyle yavaş şehir Akyaka’da aşırı turizm F Yüksel, FÖ Esen, B Kılıç, S Akçay Turizm Akademik Dergisi 7 (1), 257-268, 2020 | 22 | 2020 |
ELEKTRONİK AĞIZDAN KULAĞA İLETİŞİMİN (E-WOM) TURİSTİK DESTİNASYON SEÇİMİ ÜZERİNE ETKİSİ. F Yüksel, B KILIÇ Journal of International Social Research 9 (46), 2016 | 21 | 2016 |
Küçük ve orta ölçekli yiyecek-içecek işletmesi sahiplerinin girişimci kişilik özellikleri ve girişimcilik motivasyonları F Yüksel, A Bekar Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (4), 33-46, 2017 | 9 | 2017 |
A new age in tourist guiding: Digital tourism and sustainability HA Kurnaz, F Ön, F Yüksel Sustainability, Big Data, and Corporate Social Responsibility, 93-110, 2022 | 8 | 2022 |
Türkiye’de Kahveye Yüklenen Anlam ve Kahve Tüketim Alışkanlıkları F Yüksel, M Goral, Ü Kement, Ç Güner Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları …, 2022 | 5 | 2022 |
TURİZMDE MOBİL PAZARLAMA: TURİSTLERİN MOBİL PAZARLAMA UYGULAMALARINA KARŞI TUTUMLARI B Kılıç, N Yozukmaz, F Yüksel, H Bilici Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 20 (38), 449-472, 2017 | 4 | 2017 |
Yerli Turusitlern Mobil Pazarlama Uygulamalarına Karşı Tutumları,“ H Bilici, N Yokuzman, B Kılıç, F Yüksel Organizasyon Ve Yönetim Bilimleri Dergisi 10 (2), 2018 | 3 | 2018 |
Küçük ve Orta Ölçekli Yiyecek-İçecek İşletmesi Sahiplerinin Girişimci Kişilik Özellikleri ve Girişimcilik Motivasyonları A BEKAR, F YÜKSEL Innovation and Global Issues in Social Sciences II, 2017 | 2* | 2017 |
Do social media use and gadget loving affect innovative job performance? The moderation role of generation cohort: an evaluation of the kitchen chefs F Yüksel, Ü Kement Quality & Quantity, 2023 | 1 | 2023 |
Destinasyon Aidiyeti ve Sürdürülebilirlik Ekseninde Kite Sörf Turizmi: Akyaka Spotu S Akçay, F Yüksel, F Ön, B Uzun Journal of International Social Research 15 (87), 2022 | 1 | 2022 |
Reklamasyon ve Türk Turizmine Etkileri: Marmaris Örneği F YÜKSEL, O BAHAR, B BÜLBÜLOĞLU III. Turizm Şurası, 2017 | 1 | 2017 |
MUĞLA SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ O Bahar, F Yüksel, S Aslan 3rd International Congress of Tourism and Management Researches, 2016 | 1* | 2016 |
Content Analysis for Fatsa Culinary Culture E Eter, Ü Kement, SB Bayar, M Kabacık, F Yüksel Co-Editors Dr. Dogan Gursoy Dr. Serena Volo, 40, 2024 | | 2024 |
Effect of smart tourism technology experience (STTE) on tourist satisfaction and tourist happiness in Bordeaux: the mediation role of self-gratification F Yuksel, U Kement, S Dogan, G Erkol Bayram, SB Bayar, C Cobanoglu International Journal of Tourism Cities, 2024 | | 2024 |
An ethnographic study on the traces of Georgian culture in the cuisine of Ordu (Türkiye) M Kabacık, Ü Kement, SC Aksu, Y Oğan, F Yüksel International Journal of Gastronomy and Food Science 37, 2024 | | 2024 |
Sport event research in the hospitality and tourism industry: a bibliometric analysis F Yüksel, F Ön Worldwide Hospitality and Tourism Themes 16, 2024 | | 2024 |
Examination of Food and Beverage Consumers' Perception of the Diderot Effect in Terms of Impulsive Buying Behavior F Yüksel, E Aksoy Sustainability, Leadership and Current Studies Conference in …, 2024 | | 2024 |
MESUDİYE MUTFAK KÜLTÜRÜNE YÖNELİK NİTEL BİR DEĞERLENDİRME A Tokur, Ü Kement, F Yüksel Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi 24 (2), 35-61, 2023 | | 2023 |
Investigation of virtual museum visits in Turkiye within the scope of Telepresence and Technology Acceptance Model Ü Kement, F Yüksel, S Erkekli, A Şengöz, M Kabacık Sustainable and Socially Responsible Development in the Network of …, 2023 | | 2023 |
Ünye Mutfak Kültürüne Yönelik Nitel Bir Araştırma G Tarım Akdal, Ü Kement, M Kabacık, F Yüksel 23. Ulusal Turizm Kongresi: Turizm Eğitimi, 2023 | | 2023 |