Isolation of some pathogens from raw milk of different milch animals K Ekici, H Bozkurt, O Isleyici Pakistan Journal of nutrition 3 (3), 161-162, 2004 | 107 | 2004 |
Farklı Hayvan Türlerine Ait Çiğ Etlerin SDS-PAGE Yöntemiyle Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma K Ekici, N Akyüz Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 14 (2), 78-82, 2003 | 96 | 2003 |
Humat ve prebiyotiklerin farklı yerleşim sıklığında yetiştirilen Japon bıldırcınlarında verim özellikleri, yumurta kalitesi ve kan parametrelerine etkisi MA Yörük, E Laçin, A Hayırlı, A Yıldız Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 (1), 15-22, 2008 | 62* | 2008 |
İnek sütünden üretilerek cam kavanozlarda olgunlaştırılan Tulum peynirinin bazı özellikleri Z Tarakçı, E Küçüköner, H Sancak, K Ekici Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 (1), 9-14, 2005 | 56 | 2005 |
Presence of biogenic amines in food and their public health implications: A review AK Omer, RR Mohammed, PSM Ameen, ZA Abas, K Ekici Journal of food protection 84 (9), 1539-1548, 2021 | 52 | 2021 |
The determination of some biogenic amines in Turkish fermented sausages consumed in Van K Ekici, AK Omer Toxicology reports 5, 639-643, 2018 | 52 | 2018 |
Van ve yöresi kaynak sularının mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal kaliteleri üzerine araştırmalar S Ağaoğlu, K Ekici, S Alemdar, S Dede Van Tıp Dergisi 6 (2), 30-33, 1999 | 46 | 1999 |
Purification and properties of catalase from Van Apple (Golden Delicious) IH Yoruk, H Demir, K Ekici, A Sarvan Pakistan Journal of Nutrition 4 (1), 8-10, 2005 | 44 | 2005 |
The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van E SAĞUN, YCAN SANCAK, Ö İŞLEYİCİ, K EKİCİ Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 25 (1), 15-19, 2001 | 38 | 2001 |
Determining essential oil composition, antibacterial and antioxidant activity of water wormwood extracts. A Altunkaya, B Yıldırım, K Ekici, Ö Terzioğlu | 36 | 2014 |
Fermente Türk sucuğu ve pastırmalarda kalıntı nitrat ve nitrit düzeyleri YC SANCAK, K EKİCİ, Ö İŞLEYİCİ Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 (1), 41-45, 2008 | 36 | 2008 |
Van ve çevresi süt ve otlu peynirlerinde Listeria türlerinin varlığı ve yaygınlığı üzerine bir araştırma E SAĞUN, YCAN SANCAK, Ö İŞLEYİCİ, K EKİCİ Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 25 (1), 15-19, 2001 | 36 | 2001 |
Van yöresinde içme sularında arsenikle kirlenme düzeyleri O YILMAZ, K EKİCİ Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 (1), 47-51, 2004 | 34 | 2004 |
Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Properties of Schinus molle L. Essential Oil from Turkey T Eryigit, B Yildirim, K Ekici, M Çirka Journal of Essential Oil Bearing Plants 20 (2), 570-577, 2017 | 31 | 2017 |
A note on histamine levels in Turkish style fermented sausages K Ekıcı, R Şekeroǧlu, YC Sancak, T Noyan Meat science 68 (1), 123-125, 2004 | 31 | 2004 |
The contribution of herbs to the accumulation of histamine in “otlu” cheese K Ekici, H Coskun, Z Tarakci, E Ondul, R Sekeroglu Journal of food biochemistry 30 (3), 362-371, 2006 | 30 | 2006 |
Biogenic amines formation and their importance in fermented foods K Ekici, AK Omer BIO Web of Conferences 17, 00232, 2020 | 29 | 2020 |
Histamine contents of some commercial vegetable pickles K Ekici, H Coskun Pakistan Journal of Nutrition 3 (3), 197-198, 2004 | 26 | 2004 |
Evaluation of Chemical Composition and Antimicrobial Activity of Vitex agnus castus L. Fruits’ Essential Oils from West Anatolia, Turkey T Eryigit, A Çig, N Okut, B Yildirim, K Ekici Journal of Essential Oil Bearing Plants 18 (1), 208-214, 2015 | 22 | 2015 |
Chemical composition and antibacterial activities of Juniperus horizontalis essential oil T Eryiğit, N Okut, K Ekici, B Yildirim Canadian Journal of Plant Science 94 (2), 323-327, 2014 | 22 | 2014 |