Takip et
Kamil Ekici
Kamil Ekici
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi
yyu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Isolation of some pathogens from raw milk of different milch animals
K Ekici, H Bozkurt, O Isleyici
Pakistan Journal of nutrition 3 (3), 161-162, 2004
1072004
Farklı Hayvan Türlerine Ait Çiğ Etlerin SDS-PAGE Yöntemiyle Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
K Ekici, N Akyüz
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 14 (2), 78-82, 2003
962003
Humat ve prebiyotiklerin farklı yerleşim sıklığında yetiştirilen Japon bıldırcınlarında verim özellikleri, yumurta kalitesi ve kan parametrelerine etkisi
MA Yörük, E Laçin, A Hayırlı, A Yıldız
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 (1), 15-22, 2008
62*2008
İnek sütünden üretilerek cam kavanozlarda olgunlaştırılan Tulum peynirinin bazı özellikleri
Z Tarakçı, E Küçüköner, H Sancak, K Ekici
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 (1), 9-14, 2005
562005
Presence of biogenic amines in food and their public health implications: A review
AK Omer, RR Mohammed, PSM Ameen, ZA Abas, K Ekici
Journal of food protection 84 (9), 1539-1548, 2021
522021
The determination of some biogenic amines in Turkish fermented sausages consumed in Van
K Ekici, AK Omer
Toxicology reports 5, 639-643, 2018
522018
Van ve yöresi kaynak sularının mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal kaliteleri üzerine araştırmalar
S Ağaoğlu, K Ekici, S Alemdar, S Dede
Van Tıp Dergisi 6 (2), 30-33, 1999
461999
Purification and properties of catalase from Van Apple (Golden Delicious)
IH Yoruk, H Demir, K Ekici, A Sarvan
Pakistan Journal of Nutrition 4 (1), 8-10, 2005
442005
The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van
E SAĞUN, YCAN SANCAK, Ö İŞLEYİCİ, K EKİCİ
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 25 (1), 15-19, 2001
382001
Determining essential oil composition, antibacterial and antioxidant activity of water wormwood extracts.
A Altunkaya, B Yıldırım, K Ekici, Ö Terzioğlu
362014
Fermente Türk sucuğu ve pastırmalarda kalıntı nitrat ve nitrit düzeyleri
YC SANCAK, K EKİCİ, Ö İŞLEYİCİ
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 (1), 41-45, 2008
362008
Van ve çevresi süt ve otlu peynirlerinde Listeria türlerinin varlığı ve yaygınlığı üzerine bir araştırma
E SAĞUN, YCAN SANCAK, Ö İŞLEYİCİ, K EKİCİ
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 25 (1), 15-19, 2001
362001
Van yöresinde içme sularında arsenikle kirlenme düzeyleri
O YILMAZ, K EKİCİ
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 (1), 47-51, 2004
342004
Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Properties of Schinus molle L. Essential Oil from Turkey
T Eryigit, B Yildirim, K Ekici, M Çirka
Journal of Essential Oil Bearing Plants 20 (2), 570-577, 2017
312017
A note on histamine levels in Turkish style fermented sausages
K Ekıcı, R Şekeroǧlu, YC Sancak, T Noyan
Meat science 68 (1), 123-125, 2004
312004
The contribution of herbs to the accumulation of histamine in “otlu” cheese
K Ekici, H Coskun, Z Tarakci, E Ondul, R Sekeroglu
Journal of food biochemistry 30 (3), 362-371, 2006
302006
Biogenic amines formation and their importance in fermented foods
K Ekici, AK Omer
BIO Web of Conferences 17, 00232, 2020
292020
Histamine contents of some commercial vegetable pickles
K Ekici, H Coskun
Pakistan Journal of Nutrition 3 (3), 197-198, 2004
262004
Evaluation of Chemical Composition and Antimicrobial Activity of Vitex agnus castus L. Fruits’ Essential Oils from West Anatolia, Turkey
T Eryigit, A Çig, N Okut, B Yildirim, K Ekici
Journal of Essential Oil Bearing Plants 18 (1), 208-214, 2015
222015
Chemical composition and antibacterial activities of Juniperus horizontalis essential oil
T Eryiğit, N Okut, K Ekici, B Yildirim
Canadian Journal of Plant Science 94 (2), 323-327, 2014
222014
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20