Follow
Kamil Ekici
Kamil Ekici
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Verified email at yyu.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Isolation of some pathogens from raw milk of different milch animals
K Ekici, H Bozkurt, O Isleyici
Pakistan Journal of nutrition 3 (3), 161-162, 2004
1072004
Farklı Hayvan Türlerine Ait Çiğ Etlerin SDS-PAGE Yöntemiyle Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
K Ekici, N Akyüz
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 14 (2), 78-82, 2003
972003
Humat ve prebiyotiklerin farklı yerleşim sıklığında yetiştirilen Japon bıldırcınlarında verim özellikleri, yumurta kalitesi ve kan parametrelerine etkisi
MA Yörük, E Laçin, A Hayırlı, A Yıldız
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 (1), 15-22, 2008
65*2008
İnek sütünden üretilerek cam kavanozlarda olgunlaştırılan Tulum peynirinin bazı özellikleri
Z Tarakçı, E Küçüköner, H Sancak, K Ekici
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 (1), 9-14, 2005
572005
Presence of biogenic amines in food and their public health implications: A review
AK Omer, RR Mohammed, PSM Ameen, ZA Abas, K Ekici
Journal of food protection 84 (9), 1539-1548, 2021
532021
The determination of some biogenic amines in Turkish fermented sausages consumed in Van
K Ekici, AK Omer
Toxicology reports 5, 639-643, 2018
522018
Van ve yöresi kaynak sularının mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal kaliteleri üzerine araştırmalar
S Ağaoğlu, K Ekici, S Alemdar, S Dede
Van Tıp Dergisi 6 (2), 30-33, 1999
451999
Purification and properties of catalase from Van Apple (Golden Delicious)
IH Yoruk, H Demir, K Ekici, A Sarvan
Pakistan Journal of Nutrition 4 (1), 8-10, 2005
442005
The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van
E SAĞUN, YCAN SANCAK, Ö İŞLEYİCİ, K EKİCİ
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 25 (1), 15-19, 2001
382001
Determining essential oil composition, antibacterial and antioxidant activity of water wormwood extracts.
A Altunkaya, B Yıldırım, K Ekici, Ö Terzioğlu
362014
Van ve çevresi süt ve otlu peynirlerinde Listeria türlerinin varlığı ve yaygınlığı üzerine bir araştırma
E SAĞUN, YCAN SANCAK, Ö İŞLEYİCİ, K EKİCİ
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences 25 (1), 15-19, 2001
362001
Fermente Türk sucuğu ve pastırmalarda kalıntı nitrat ve nitrit düzeyleri
YC SANCAK, K EKİCİ, Ö İŞLEYİCİ
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 19 (1), 41-45, 2008
352008
Van yöresinde içme sularında arsenikle kirlenme düzeyleri
O YILMAZ, K EKİCİ
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 (1), 47-51, 2004
342004
Biogenic amines formation and their importance in fermented foods
K Ekici, AK Omer
BIO Web of Conferences 17, 00232, 2020
312020
Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Properties of Schinus molle L. Essential Oil from Turkey
T Eryigit, B Yildirim, K Ekici, M Çirka
Journal of Essential Oil Bearing Plants 20 (2), 570-577, 2017
312017
A note on histamine levels in Turkish style fermented sausages
K Ekıcı, R Şekeroǧlu, YC Sancak, T Noyan
Meat science 68 (1), 123-125, 2004
312004
The contribution of herbs to the accumulation of histamine in “otlu” cheese
K Ekici, H Coskun, Z Tarakci, E Ondul, R Sekeroglu
Journal of food biochemistry 30 (3), 362-371, 2006
302006
Histamine contents of some commercial vegetable pickles
K Ekici, H Coskun
Pakistan Journal of Nutrition 3 (3), 197-198, 2004
262004
Evaluation of Chemical Composition and Antimicrobial Activity of Vitex agnus castus L. Fruits’ Essential Oils from West Anatolia, Turkey
T Eryigit, A Çig, N Okut, B Yildirim, K Ekici
Journal of Essential Oil Bearing Plants 18 (1), 208-214, 2015
222015
Chemical composition and antibacterial activities of Juniperus horizontalis essential oil
T Eryiğit, N Okut, K Ekici, B Yildirim
Canadian Journal of Plant Science 94 (2), 323-327, 2014
222014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20