Takip et
BAŞAK CAN
BAŞAK CAN
gelisim.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Farklı Bölümlerde Okuyan Üniversite Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıkları, Ortoreksiya Nervoza Puanları ve Beden Kütle İndekslerinin Karşılaştırılması
HP DEMİR, CAN Başak, MCAN TEZEL
Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 4 (3), 233-243, 2020
112020
ÇEVRESEL SORUNLARA KARŞI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ: GÜNCEL SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENME UYGULAMALARINA GENEL BAKIŞ
B Can, HM Bayram, A Ozturkcan
Gıda 46 (5), 1138-1157, 2021
62021
COVID-19 Pandemisinde Bireylerin Kaygı Düzeylerinin ve Ortoreksiya Nervoza Eğilimlerinin Değerlendirilmesi
B Mendeş, B Can, S Yılmaz
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, 258-270, 2022
42022
Alzheimer, Parkinson, dementia, and phytochemicals: Insight review
B Can, N Sanlier
Critical reviews in food science and nutrition, 1-23, 2023
32023
Factors Affecting the Prediction of Eating Behavior in Children: Stepwise Regression Analysis on Parental Feeding Styles
G Arusoglu, S Yilmaz, B Can
THE ULUTAS MEDICAL JOURNAL 10 (2), 26-26, 2024
2024
Assessing Gender Effect in Sustainable Food Literacy
ET Sarıyer, G Yıldırım, B Can, AN Gören
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy 2 (2), 151-158, 2024
2024
The Effect of COVID-19 on anxiety levels of mothers and changes in the nutritional behavior of their children
S Yilmaz, B Can
Revista de Nutrição 36, e220211, 2023
2023
Parental Anxiety and Children's Mediterranean Diet Quality Index during the COVID-19 pandemic
EN Elçi, B Can, S Yılmaz
Journal of Health Sciences Institute-Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık …, 2023
2023
Osteosarkopenide Beslenme Yaklaşımları: Geleneksel Derleme
B Can, N Şanlıer
Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (4), 1216-1225, 2022
2022
TÜRKİYE'DEKİ GLUTENSİZ ÜRÜNLERİN BESİN ÖGESİ KALİTESİNİN ÇEŞİTLİ BESİN PUANLARI KULLANILARAK DEĞERLENDİRİLMESİ
B Can, E Elçi, H Doğan, Eİ Eroğlu, MP Merkezi, SİS Müdürlüğü
OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLARDA BESİN TÜKETİM SIKLIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ: TRAKYA YÖRESİ ÖRNEĞİ
S Yılmaz, G Arusoğlu, B Can
Okul öncesi dönemdeki çocukların süt ve süt ürünleri tüketimi ve ebeveynlerinin porsiyon bilgilerinin belirlenmesi
B Can
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 0
OKUL ÖNCESİ DÖNEMDEKİ ÇOCUKLARIN EBEVEYNLERİNDE SÜT ÜRÜNÜ PORSİYON BİLGİ DÜZEYİNİ DEĞERLENDİREN MÜDAHALE ÇALIŞMASI: ULUSAL BESLENME REHBERİ GÖRSELLERİ İLE EĞİTİM
B Can, N Güler Baysoy
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–13