Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 8051 | 4846 |
h-endeksi | 47 | 41 |
i10-endeksi | 91 | 88 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle43 makale
6 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Rakesh Singh; RK Singh; R SinghFood Science, University of Georgiauga.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- R. Paul SinghDistinguished Professor Emeritus of Food Engineering, University of California, Davisucdavis.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Juming TangWashington state universitywsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Floirendo FloresUniversity of the Philippines Los Baños, University of Georgiaup.edu.ph üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mengshi LinProfessor at the University of Missourimissouri.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Samet Ozturk, Ph.DFood Science and Technology, University of Georgiauga.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Damla DagPostdoctoral Researcher, Oregon State Universityoregonstate.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Lingling LiuIowa State Universityiastate.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Himanshu PrabhakarSenior Associate, Sensory Perception Researchjuul.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- MECIT OZTOPMiddle East Technical University , Department of Food Engineeringmetu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
fanbin kong
Professor of Food Science and Technology, university of georgia
uga.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip