Takip et
Prof. Dr. Nilüfer Koçak
Prof. Dr. Nilüfer Koçak
İzmir Meslek Yüksekokulu (Emekli), Dokuz Eylül Üniversitesi
deu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
N Koçak
Detay Yayıncılık 5, 169, 2012
214*2012
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
N Koçak
Detay Yayıncılık 4, 171, 2009
214*2009
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
N Koçak
Detay Yayıncılık 3, 147, 2006
214*2006
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
N Koçak
Detay Yayıncılık 2, 147, 2004
214*2004
İş doyumu ve örgütsel vatandaşlık davranışı arasındaki ilişkinin otel işletmeleri açısından incelenmesi
H Yeşilyurt, N Koçak
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 16 (2), 303-324, 2014
772014
Değişen dünya, dönüşen pazarlama: Türkiye turizm sektöründen öncü bir mobil uygulama örneği
K Şanlıöz, E Dilek, N Koçak
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 24 (2), 250-260, 2013
702013
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
N Koçak
Detay Yayıncılık 3, 142, 2015
69*2015
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
N Koçak
Detay Yayıncılık 2, 142, 2010
692010
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni
N Koçak
Detay Yayıncılık 1, 142, 2007
692007
The relation among experiential marketing, customer satisfaction, and behavioral intention: A study on food and beverage businesses
UE Araci, ZA Bulut, N Kocak
Economic and Social Development: Book of Proceedings, 361-371, 2017
512017
ISO 22000: Gıda güvenliği yönetim sistemleri uygulama sürecinde temel adımlar
N Koçak
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2007
472007
KENT TURİZMİ KAPSAMINDA FUAR VE SERGİLERİN İZMİR TURİZMİNE OLASI ETKİLERİ: EXPO ÖRNEĞİ
N Koçak, GK TANDOĞAN
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 5 (2), 2008
452008
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ANİMASYONUN ÖNEMİ VE ANİMASYON PERSONELİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
N KOÇAK
Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 16 (1), 7-25, 2001
282001
Mobil çağda mobil uygulamalar: Türkiye’deki yerli otel zincirleri üzerine bir durum tespiti
BK Can, H Yeşilyurt, CL Sancaktar, N Koçak
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 12 (45), 48-59, 2017
222017
DEZAVANTAJLI BİREYLERİN TURİZMDE İSTİHDAMI: İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİLERİNİN ALGI, GÖRÜŞ VE DENEYİMLERİNİN İNCELENMESİ
ÜE Aracı, N Koçak
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi, 191-205, 2014
222014
Uluslararasi otel işletmelerinin büyüme stratejileri: Hilton Worldwide Türkiye örneği
SS Türksoy, S Kaygalak, N Koçak
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi 14 (2), 89-108, 2013
212013
Yiyecek-içecek işletmelerinde toplam kalite yönetimi
N Koçak
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1997
171997
Yerel Halkin Turizm Gelişimine Yönelik Desteğini İnceleyen Makalelerin Bibliyometrik İncelemesi
H Yeşilyurt, N Koçak
The Journal of Social Sciences Institute Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi …, 2018
162018
Sürdürülebilir Turizm Yönetimi
N Koçak, HK Şanlıöz-Özgen, SE Dilek, SS Türksoy, S Kaygalak Çelebi
Detay Yayıncılık, 2016
152016
Fark Yaratan Uygulamalar Perspektifinden Seyahat Acentelerinde İlişkisel Pazarlama Faaliyetlerini Anlamak.
ÜE ARACI, ZA BULUT, B Onaran, N Koçak
Ege Academic Review 14 (4), 2014
112014
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20