Influence of using scarlet runner bean flour on the production and physicochemical, textural, and sensorial properties of vegan cakes: WASPAS-SWARA techniques MG Saraç, T Dedebaş, E Hastaoğlu, E Arslan International Journal of Gastronomy and Food Science 27, 100489, 2022 | 15 | 2022 |
MUHASEBE MESLEK MENSUPLARININ BAĞIMSIZ DENETÇİLİK MESLEĞİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ: VAN İLİNDE BİR ARAŞTIRMA M Demir, H Çiçekay, Ö Arslan, E Arslan Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi 17 (1), 37-56, 2016 | 13 | 2016 |
Türk Bankacılık Sisteminde Toplam Faktör Verimliliği Üzerine Ampirik Bir İnceleme H BİRCAN, E ARSLAN Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 8 (16), 135-150, 2017 | 4 | 2017 |
Cumhurbaşkanı'nda Bulunması Gereken Özelliklere Dair Bir Araştırma A Çiçek, E ARSLAN Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 12 (34), 575-591, 2023 | | 2023 |
Olasılık Dağılımları ve Kolektif Risk Modellemesi Çerçevesinde Portföy Getiri Tahmini: Bist 30 Uygulaması M Kartal, E Arslan İşletme Araştırmaları Dergisi 15 (2), 1461-1484, 2023 | | 2023 |
EXAMINING THE FINANCIAL RATIOS AND PROFITABILITY OF COMPANIES BY USING ANFIS: A STUDY ON LEATHER AND CLOTHING INDUSTRIES TRAIDED IN BIST Ö Arslan, M Polatgil, E Arslan Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 369-384, 2022 | | 2022 |