Follow
PINAR MURSALOĞLU KAYNAR
PINAR MURSALOĞLU KAYNAR
Ankara Medipol Üniversitesi
Verified email at ankaramedipol.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR GDO’A GENEL BİR BAKIŞ
P Kaynar
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 66 (4), 177-185, 2009
702009
Ülkemiz peynirleri üzerine mikrobiyolojik araştırmalar
P Kaynar
Türk Mikrobiyol Cem Derg 41 (1), 1-8, 2011
412011
Determination of poly-β-hydroxybutyrate production by Bacillus spp. isolated from the intestines of various fishes
P Kaynar, Y Beyatli
Fisheries Science 75, 439-443, 2009
382009
Ankara piyasasında tüketime sunulan beyaz peynirlerin hijyenik kalitelerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
Z Kaynar, P Kaynar, C Koçak
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 62 (1), 1-10, 2005
352005
Biochemical functions of micronutrients
A SAĞDIÇOĞLU CELEP, P KAYNAR, R Rastmanesh
Advances in Obesity, Weight Management Control 6 (2), 2017
122017
Balıklardan İzole edilen Bacillus cinsi bakterilerin bazı metabolik özelliklerinin belirlenmesi, plazmid DNA ve protein profillerinin incelenmesi
P Kaynar, Y Beyatlı
Orlab On-Line Mikrobiyoloji Dergisi 4 (3), 1-30, 2006
122006
Antagonistic activities of Bacillus spp. strains isolated from the fishes
P Kaynar, Y Beyatlı
Journal of Applied Biological Sciences 6 (3), 77-81, 2012
102012
A general perspective on genetically modified organisms (GMOs)
P Kaynar
Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology 66 (4), 177-185, 2009
72009
Protein profiles and biochemical characterizations of Bacillus spp. strains isolated from fishes
P Kaynar, Y Beyatli
Fresenius Environmental Bulletin 17, 2008
72008
Antimicrobial activity of Quercus robur L.(Acorn)
P Kaynar
Fresenius Environ. Bull 26, 6992-6995, 2017
62017
Chemical and microbiological assessment of drinking water quality
PM Kaynar, F Demli, G Orhan, H İlter
African Health Sciences 22 (4), 648-652, 2022
42022
Quantitative determination of vitamin B6 in dietary foods for special medical purposes by microbiological assay method
P Kaynar
Afr J Microbiol Res 7 (27), 3489-93, 2013
32013
Microbiological research on Turkish cheese
P Kaynar
Turkish J Microbiol Commun 41, 1-8, 2011
32011
Enteral beslenme ürünlerindeki vitamin B2 miktarının HPLC ile belirlenmesi
P Kaynar, M Canbolat, M Bingöl, A Polat
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 64 (3), 5-9, 2007
32007
Changes of water laboratories with ts en iso/iec 17025 standard revision
P Kaynar
Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology 77 (Supp: 4 Su ve …, 2020
22020
Evaluation of customer satisfaction in water laboratories which are accredited within the scope of TS EN ISO/IEC 17025 standard
P Kaynar, M Şenses, S Karaca, Y Cesaretli
Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology 75 (2), 143-152, 2018
22018
TS EN ISO/IEC 17025 standart kapsamında akredite olan su laboratuvarlarında müşteri memnuniyetinin değerlendirilmesi
P Kaynar, M Şenses, S Karaca, Y Cesaretli
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 75 (2), 143-152, 2018
22018
Su örneklerinde norovirüs varlığının cross-flow mikrofiltrasyon ve RT-PCR ile belirlenmesi
P Kaynar, M Yılmaz, Ö Semizoğlu, Zİ Eriş, FK Dursun, Y Cesaretli, ...
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 74 (EK-1), 1-6, 2017
22017
Özel tıbbi amaçlı diyet gıdaların besin öğesi içerikleri yönünden incelenmesi
P Kaynar, A Kavaklı, Y Cesaretli, H Irmak
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 71 (1), 9-18, 2014
22014
A research on hygienic quality of pickled white cheeses in Ankara market.
Z Kaynar, P Kaynar, C Koçak
22005
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20