GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR GDO’A GENEL BİR BAKIŞ P Kaynar Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 66 (4), 177-185, 2009 | 70 | 2009 |
Ülkemiz peynirleri üzerine mikrobiyolojik araştırmalar P Kaynar Türk Mikrobiyol Cem Derg 41 (1), 1-8, 2011 | 41 | 2011 |
Determination of poly-β-hydroxybutyrate production by Bacillus spp. isolated from the intestines of various fishes P Kaynar, Y Beyatli Fisheries Science 75, 439-443, 2009 | 38 | 2009 |
Ankara piyasasında tüketime sunulan beyaz peynirlerin hijyenik kalitelerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma Z Kaynar, P Kaynar, C Koçak Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 62 (1), 1-10, 2005 | 35 | 2005 |
Biochemical functions of micronutrients A SAĞDIÇOĞLU CELEP, P KAYNAR, R Rastmanesh Advances in Obesity, Weight Management Control 6 (2), 2017 | 12 | 2017 |
Balıklardan İzole edilen Bacillus cinsi bakterilerin bazı metabolik özelliklerinin belirlenmesi, plazmid DNA ve protein profillerinin incelenmesi P Kaynar, Y Beyatlı Orlab On-Line Mikrobiyoloji Dergisi 4 (3), 1-30, 2006 | 12 | 2006 |
Antagonistic activities of Bacillus spp. strains isolated from the fishes P Kaynar, Y Beyatlı Journal of Applied Biological Sciences 6 (3), 77-81, 2012 | 10 | 2012 |
A general perspective on genetically modified organisms (GMOs) P Kaynar Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology 66 (4), 177-185, 2009 | 7 | 2009 |
Protein profiles and biochemical characterizations of Bacillus spp. strains isolated from fishes P Kaynar, Y Beyatli Fresenius Environmental Bulletin 17, 2008 | 7 | 2008 |
Antimicrobial activity of Quercus robur L.(Acorn) P Kaynar Fresenius Environ. Bull 26, 6992-6995, 2017 | 6 | 2017 |
Chemical and microbiological assessment of drinking water quality PM Kaynar, F Demli, G Orhan, H İlter African Health Sciences 22 (4), 648-652, 2022 | 4 | 2022 |
Quantitative determination of vitamin B6 in dietary foods for special medical purposes by microbiological assay method P Kaynar Afr J Microbiol Res 7 (27), 3489-93, 2013 | 3 | 2013 |
Microbiological research on Turkish cheese P Kaynar Turkish J Microbiol Commun 41, 1-8, 2011 | 3 | 2011 |
Enteral beslenme ürünlerindeki vitamin B2 miktarının HPLC ile belirlenmesi P Kaynar, M Canbolat, M Bingöl, A Polat Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 64 (3), 5-9, 2007 | 3 | 2007 |
Changes of water laboratories with ts en iso/iec 17025 standard revision P Kaynar Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology 77 (Supp: 4 Su ve …, 2020 | 2 | 2020 |
Evaluation of customer satisfaction in water laboratories which are accredited within the scope of TS EN ISO/IEC 17025 standard P Kaynar, M Şenses, S Karaca, Y Cesaretli Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology 75 (2), 143-152, 2018 | 2 | 2018 |
TS EN ISO/IEC 17025 standart kapsamında akredite olan su laboratuvarlarında müşteri memnuniyetinin değerlendirilmesi P Kaynar, M Şenses, S Karaca, Y Cesaretli Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 75 (2), 143-152, 2018 | 2 | 2018 |
Su örneklerinde norovirüs varlığının cross-flow mikrofiltrasyon ve RT-PCR ile belirlenmesi P Kaynar, M Yılmaz, Ö Semizoğlu, Zİ Eriş, FK Dursun, Y Cesaretli, ... Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 74 (EK-1), 1-6, 2017 | 2 | 2017 |
Özel tıbbi amaçlı diyet gıdaların besin öğesi içerikleri yönünden incelenmesi P Kaynar, A Kavaklı, Y Cesaretli, H Irmak Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi 71 (1), 9-18, 2014 | 2 | 2014 |
A research on hygienic quality of pickled white cheeses in Ankara market. Z Kaynar, P Kaynar, C Koçak | 2 | 2005 |