Takip et
Saadet Dilek Yıldız
Saadet Dilek Yıldız
Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi
uludag.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Geleneksel gıdalardan lokum üretimi ve özellikleri
SD Doyuran, M Gültekin, S Güven
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 23, 24, 2004
212004
Türkiye’de meyve suyu sektörü
SD Doyuran, M Gültekin
Gıda Mühendisliği Dergisi 13, 35-39, 2002
212002
Enoant ve sağlık üzerine etkileri
SD Yıldız
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi 1, 65-70, 2007
182007
Karasakız ve Karalahna üzüm çeşitlerinden elde edilen kırmızı şarapların kalite özellikleri üzerine araştırmalar
SD DOYURAN, S GÜVEN
Akademik Gıda 4 (4), 32-34, 2006
22006
Geleneksel Gidalardan Lokumun Üretimi Ve Özellikleri
DS DOYURAN, M GÜLTEKIN, S GÜVEN
Gıda Mühendisliği 10, 63-67, 2006
22006
Karasakız ve Karalahna Üzüm Çesitlerinden Elde Edilen Şaraplarda Resveratrol Üzerine Araştırmalar
SD Doyuran, S Güven
Yüksek Lisans Tezi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale, 2005
22005
Fruit juice sector in Turkey
SD Doyuran, M Gultekin
Food Engineering Journal 13, 35-39, 2000
22000
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER: ÇANAKKALE
SD YILDIZ
ICA2019-III. ULUSLARARASI FARKINDALIK KONFERANSI BİLDİRİLER, 1091-1112, 2019
2019
Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar
M Gültekin, SD Doyuran, NN Demirel
Türkiye 9. Gıda Kongresi, 1, 2006
2006
Şarapta Okratoksin
M GÜLTEKİN, SD DOYURAN, NN DEMİREL, S GÜVEN
Akademik Gıda 3 (4), 11-16, 2005
2005
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–10