Geleneksel gıdalardan lokum üretimi ve özellikleri SD Doyuran, M Gültekin, S Güven Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 23, 24, 2004 | 24 | 2004 |
Türkiye’de meyve suyu sektörü SD Doyuran, M Gültekin Gıda Mühendisliği Dergisi 13, 35-39, 2002 | 21 | 2002 |
Enoant ve sağlık üzerine etkileri SD Yıldız Tekn Araşt GTED 1, 65-70, 2007 | 19 | 2007 |
Geleneksel Gidalardan Lokumun Üretimi Ve Özellikleri DS DOYURAN, M GÜLTEKIN, S GÜVEN Gıda Mühendisliği 10, 63-67, 2006 | 2 | 2006 |
Karasakız ve Karalahna üzüm çeşitlerinden elde edilen kırmızı şarapların kalite özellikleri üzerine araştırmalar SD Doyuran, S Güven Akademik Gıda 4 (4), 32-34, 2006 | 2 | 2006 |
Karasakız ve Karalahna Üzüm Çesitlerinden Elde Edilen Şaraplarda Resveratrol Üzerine Araştırmalar SD Doyuran, S Güven Yüksek Lisans Tezi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale, 2005 | 2 | 2005 |
Fruit juice sector in Turkey SD Doyuran, M Gultekin Food Engineering Journal 13, 35-39, 2000 | 2 | 2000 |
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER: ÇANAKKALE SD YILDIZ ICA2019-III. ULUSLARARASI FARKINDALIK KONFERANSI BİLDİRİLER, 1091-1112, 2019 | | 2019 |
Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar M Gültekin, SD Doyuran, NN Demirel Türkiye 9. Gıda Kongresi, 1, 2006 | | 2006 |
Şarapta Okratoksin M Gültekin, SD Doyuran, NN Demirel, S Güven Akademik Gıda 3 (4), 11-16, 2005 | | 2005 |