Follow
Saadet Dilek Yıldız
Saadet Dilek Yıldız
Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi
Verified email at uludag.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Geleneksel gıdalardan lokum üretimi ve özellikleri
SD Doyuran, M Gültekin, S Güven
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 23, 24, 2004
212004
Türkiye’de meyve suyu sektörü
SD Doyuran, M Gültekin
Gıda Mühendisliği Dergisi 13, 35-39, 2002
212002
Enoant ve sağlık üzerine etkileri
SD Yıldız
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi 1, 65-70, 2007
182007
Karasakız ve Karalahna üzüm çeşitlerinden elde edilen kırmızı şarapların kalite özellikleri üzerine araştırmalar
SD DOYURAN, S GÜVEN
Akademik Gıda 4 (4), 32-34, 2006
22006
Geleneksel Gidalardan Lokumun Üretimi Ve Özellikleri
DS DOYURAN, M GÜLTEKIN, S GÜVEN
Gıda Mühendisliği 10, 63-67, 2006
22006
Karasakız ve Karalahna Üzüm Çesitlerinden Elde Edilen Şaraplarda Resveratrol Üzerine Araştırmalar
SD Doyuran, S Güven
Yüksek Lisans Tezi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale, 2005
22005
Fruit juice sector in Turkey
SD Doyuran, M Gultekin
Food Engineering Journal 13, 35-39, 2000
22000
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER: ÇANAKKALE
SD YILDIZ
ICA2019-III. ULUSLARARASI FARKINDALIK KONFERANSI BİLDİRİLER, 1091-1112, 2019
2019
Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar
M Gültekin, SD Doyuran, NN Demirel
Türkiye 9. Gıda Kongresi, 1, 2006
2006
Şarapta Okratoksin
M GÜLTEKİN, SD DOYURAN, NN DEMİREL, S GÜVEN
Akademik Gıda 3 (4), 11-16, 2005
2005
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–10