Follow
Muhammet Ali CEBİRBAY
Muhammet Ali CEBİRBAY
Selçuk University Health Sciences Faculty Nutrition&Dietetics Department
Verified email at selcuk.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
TÜKETİCİLERİN BESLENME BİLGİLERİNE ERİŞMEDE KULLANDIKLARI KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
N AKTAŞ, MA CEBİRBAY
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi, 47-56, 2011
282011
An investigation on the prevalence of Cronobacter sakazakii in powdered infant formula consumed in Turkey.
A Güner, Y Doğruer, MA Cebirbay, S Yalçın, S Gülsen, N Telli
122011
Dönerlerde satış süresi boyunca mikrobiyolojik kalitede meydana gelen değişmelerin araştırılması
MA Cebirbay
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2007
102007
Determination of breakfast habits and knowledge of foreign undergraduates studying at Selcuk University in Turkey
MA Cebirbay, N Aktas, M Calderoni
Progress in Nutrition 13 (4), 276-285, 2011
92011
A traditional helva in Turkey: Koz helva
N Aktaş, MA Cebirbay
J. Food Agric. Environ 8, 213-215, 2010
92010
Fermente ve ısıl işlem uygulanmış sucuklarda bazı lactobacıllus ve patojen bakterilerin antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi
MA Cebirbay
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2014
72014
Türk Mutfağı’nın Geleneksel Yiyeceği: Döner Kebap
MA Cebirbay, N Aktaş
Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi 38, 329-339, 2008
72008
Okul öncesi kurumlara devam eden 4-6 yaş grubu çocukların kahvaltı alışkanlıkları ve ebeveynlerinin beslenme bilgilerinin belirlenmesi
MA Cebirbay, N Aktaş
HÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 3 (1), 1-11, 2016
62016
Geleneksel Beyşehir Tarhanası
N Aktaş, MA Cebirbay, N Işık
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 27-29, 2009
62009
A nutrition guide for early childhood active stakeholders
DE ANGIN, N AKTAŞ, MA CEBİRBAY
5*2015
Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar (GDO) ve Etkileri
MA CEBİRBAY, N AKTAŞ
42018
Gıda ve Beslenme Okuryazarlığının Besin Etiket Bilgilerinin Anlaşılması Açısından Önemi
E KARADEMİR, E Bayrak, MA Cebirbay
Aktaş N,(editör). Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı 1, 48-52, 2022
32022
Effect of the tumbling process and kappa-carrageenan usage on the quality characteristics of meat loaf
N Telli, AE Telli, Y Bicer, MA Cebirbay, KK Tekinşen, İE Köseoğlu, ...
MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE, 2020
32020
Determination of Breakfast Habits of 4-6 Year Old Children Attending Preschool Education Institutions and Their Parents’ Nutrition Knowledge
MA Cebiray, N Aktaş
Hacettepe University Faculty of Health Sciences Journal, 1-11, 2017
22017
Consumers' Meat and Products Consumption Frequency, Knowledge Levels and Quality Cues: The Sample of Aksehir, Turkey
SST Inan, E Bayrak, MA Cebirbay, N Aktas
Pakistan Journal of Nutrition 15 (6), 540, 2016
22016
OSMANLI DÖNEMİ’NE AİT TOPLU BESLENME SİSTEMİ ÖRNEĞİ: İMARETLER
MA CEBİRBAY, N IŞIK
2
Determination of the Factors Affecting Consumer Attitudes of Functional Foods in Konya, Turkey
N Aktas, MA Cebirbay
Article Retrieved Mart 1, 2010, 2010
12010
Moldy cheese of Konya.
KK Tekİnșen, MA Cebirbay, M Elmalı
Akademik Gida 7 (2), 31-35, 2009
12009
A Comparison between Attitudes and Knowledge Towards Fast-Food and Probiotics of Undergraduates
MA Cebirbay, E Ekinoğlu
Mutiara Medika: Jurnal Kedokteran dan Kesehatan 24 (1), 48-57, 2024
2024
HÜNNAP (Z. JUJUBA)’IN SAĞLIK ETKİLERİNE YÖNELİK BİR İÇERİK ANALİZİ
BÜ YILMAZ, MA Cebirbay, N Aktaş
Karya Journal of Health Science 4 (3), 241-248, 2023
2023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20