TÜKETİCİLERİN BESLENME BİLGİLERİNE ERİŞMEDE KULLANDIKLARI KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA N AKTAŞ, MA CEBİRBAY Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi, 47-56, 2011 | 28 | 2011 |
An investigation on the prevalence of Cronobacter sakazakii in powdered infant formula consumed in Turkey. A Güner, Y Doğruer, MA Cebirbay, S Yalçın, S Gülsen, N Telli | 12 | 2011 |
Dönerlerde satış süresi boyunca mikrobiyolojik kalitede meydana gelen değişmelerin araştırılması MA Cebirbay Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2007 | 10 | 2007 |
Determination of breakfast habits and knowledge of foreign undergraduates studying at Selcuk University in Turkey MA Cebirbay, N Aktas, M Calderoni Progress in Nutrition 13 (4), 276-285, 2011 | 9 | 2011 |
A traditional helva in Turkey: Koz helva N Aktaş, MA Cebirbay J. Food Agric. Environ 8, 213-215, 2010 | 9 | 2010 |
Fermente ve ısıl işlem uygulanmış sucuklarda bazı lactobacıllus ve patojen bakterilerin antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi MA Cebirbay Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2014 | 7 | 2014 |
Türk Mutfağı’nın Geleneksel Yiyeceği: Döner Kebap MA Cebirbay, N Aktaş Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi 38, 329-339, 2008 | 7 | 2008 |
Okul öncesi kurumlara devam eden 4-6 yaş grubu çocukların kahvaltı alışkanlıkları ve ebeveynlerinin beslenme bilgilerinin belirlenmesi MA Cebirbay, N Aktaş HÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 3 (1), 1-11, 2016 | 6 | 2016 |
Geleneksel Beyşehir Tarhanası N Aktaş, MA Cebirbay, N Işık II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 27-29, 2009 | 6 | 2009 |
A nutrition guide for early childhood active stakeholders DE ANGIN, N AKTAŞ, MA CEBİRBAY | 5* | 2015 |
Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar (GDO) ve Etkileri MA CEBİRBAY, N AKTAŞ | 4 | 2018 |
Gıda ve Beslenme Okuryazarlığının Besin Etiket Bilgilerinin Anlaşılması Açısından Önemi E KARADEMİR, E Bayrak, MA Cebirbay Aktaş N,(editör). Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı 1, 48-52, 2022 | 3 | 2022 |
Effect of the tumbling process and kappa-carrageenan usage on the quality characteristics of meat loaf N Telli, AE Telli, Y Bicer, MA Cebirbay, KK Tekinşen, İE Köseoğlu, ... MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE, 2020 | 3 | 2020 |
Determination of Breakfast Habits of 4-6 Year Old Children Attending Preschool Education Institutions and Their Parents’ Nutrition Knowledge MA Cebiray, N Aktaş Hacettepe University Faculty of Health Sciences Journal, 1-11, 2017 | 2 | 2017 |
Consumers' Meat and Products Consumption Frequency, Knowledge Levels and Quality Cues: The Sample of Aksehir, Turkey SST Inan, E Bayrak, MA Cebirbay, N Aktas Pakistan Journal of Nutrition 15 (6), 540, 2016 | 2 | 2016 |
OSMANLI DÖNEMİ’NE AİT TOPLU BESLENME SİSTEMİ ÖRNEĞİ: İMARETLER MA CEBİRBAY, N IŞIK | 2 | |
Determination of the Factors Affecting Consumer Attitudes of Functional Foods in Konya, Turkey N Aktas, MA Cebirbay Article Retrieved Mart 1, 2010, 2010 | 1 | 2010 |
Moldy cheese of Konya. KK Tekİnșen, MA Cebirbay, M Elmalı Akademik Gida 7 (2), 31-35, 2009 | 1 | 2009 |
A Comparison between Attitudes and Knowledge Towards Fast-Food and Probiotics of Undergraduates MA Cebirbay, E Ekinoğlu Mutiara Medika: Jurnal Kedokteran dan Kesehatan 24 (1), 48-57, 2024 | | 2024 |
HÜNNAP (Z. JUJUBA)’IN SAĞLIK ETKİLERİNE YÖNELİK BİR İÇERİK ANALİZİ BÜ YILMAZ, MA Cebirbay, N Aktaş Karya Journal of Health Science 4 (3), 241-248, 2023 | | 2023 |