Get my own profile
Co-authors
- Ayhan BaştürkVan Yüzüncü Yıl UniversityVerified email at yyu.edu.tr
- Mustafa ÇAVUŞkayseri üniversitesi gıda teknoloji bölümüVerified email at kayseri.edu.tr
- Duried AlwazeerProfessor of Food Science and Nutrition, Igdir UniversityVerified email at igdir.edu.tr
- Doç.Dr. Menekşe BulutIğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastoronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,Verified email at igdir.edu.tr
- Omer Said TokerYıldız Technical UniversityVerified email at yildiz.edu.tr
- Doç. Dr. Bayram YURTBingöl Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği BölümüVerified email at bingol.edu.tr
- Mubin KoyuncuDoçent Doktor, Gıda Mühendisliği Bölümü, Mühendislik Fakültesi, Iğdır ÜniversitesiVerified email at igdir.edu.tr
- Gökhan BoranVan Yüzüncü Yıl UniversityVerified email at yyu.edu.tr
- Mustafa Tahsin YILMAZProfessor, King Abdulaziz University, Industrial Engineering, Jeddah, KINGDOM OF SAUDI ARABIAVerified email at kau.edu.sa
- Assoc. Prof. Gulcin YildizNorth Carolina A&T State UniversityVerified email at ncat.edu
- Şenol KÖSEYuzuncu Yıl UniversityVerified email at yyu.edu.tr
- Önder YILDIZDr.
- İsa CAVİDOĞLUVan Yüzüncü Yıl ÜniversitesiVerified email at yyu.edu.tr
- Yağmur ERİM KÖSEVAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜVerified email at yyu.edu.tr
Follow
Mehmet Murat Ceylan
Gastoronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Doçent, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Verified email at mku.edu.tr